Antena Meniu Search
x

Restaurant de 150.000 de lei, din Galaţi, făcut scrum după un incendiu. Patronul nu avea asigurare

Au fost momente de panică în Galaţi, după ce un restaurant a fost cuprins de flăcări în toiul nopţii. Localul era lipit de un bloc, iar focul risca să cuprindă şi apartamentele oamenilor. Zeci de locatari au fost evacuaţi. Două persoane, o tânără şi o bătrână imobilizată la pat, au ajuns la spital.

de Redactia Observator

la 23.07.2019, 19:33

Vezi și

Au fost momente de panică în Galaţi, după ce un restaurant a fost cuprins de flăcări în toiul nopţii. Localul era lipit de un bloc, iar focul risca să cuprindă şi apartamentele oamenilor. Zeci de locatari au fost evacuaţi. Două persoane, o tânără şi o bătrână imobilizată la pat, au ajuns la spital. Primele date arată că un scurtcircuit ar fi aprins restaurantul. Clădirea nu era asigurată. 

În toiul nopţii, zeci de oameni sunt evacuaţi din locuinţe. Speriaţi şi desculţi, se protejează de fumul înecăcios cu prosoape. Restaurantul lipit de blocul lor arde de zeci de minute. Sunt flăcări uriaşe, iar pompierii abia reuşesc să ţină focul sub control.

O femeie spune că "muream în casă asfixiaţi. Am ieşit cu prosoapele, cu ce-am apucat. Nu se poate respira pe fumul acesta".

O altă persoană spune că "ne-am speriat cu buteliile în casă. Nu ştiam pe ce să punem mâna: la gură sau pe butelii că săream cu totul. Săream cu totul în aer".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Două dintre ele au ajuns la spital, intoxicate cu fum. Este vorba despre o tânără de 19 ani şi o bătrână imobilzată la pat. Salvatorii s-au luptat cu focul timp de două ore. Patronul restauratului a privit neputincios cum toată afacerea lui este distrusă. În lumina zilei, se mai văd doar ruinele.

Patronul spune că "a fost o vâlvătaie la etajul 1, atât, la etajul 1. De la un motor de frigider, de la ceva. Cine ştie?". 

Niciun angajat nu era în restaurant când a izbucnit focul. Clădirea avea autorizaţie pentru siguranţă la incendiu, nu şi asigurare. Pagubele produse de flăcări depăşesc 150.000 de lei. Potrivit primelor cercetări, focul ar fi pornit de la un scurtcircuit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Restaurant de 150.000 de lei, din Galaţi, făcut scrum după un incendiu. Patronul nu avea asigurare