Antena Meniu Search
x

Cum arată revelionul cu delicatese

Salată de boeuf, sărmăluţe cu mămăliguţă, sau friptură de porc. Vor fi pe toate mesele de Revelion... sau aproape toate. Sunt români care, în noaptea dintre ani, au dat preparatele tradiţionale pe delicatese importate din toate cele patru zări.

Vezi și

O piramidă din mini-eclere, tarte cu zecile, cremă de zahăr ars. Toate sunt în meniul de Revelion al unui restaurant de lux. Şi sunt atât de apetisante, încât mai întâi le mănânci cu ochii.

Şi ce ar fi mai nou un banchet extavagant fără desertul tipic franţuzesc - celebrele macarons al căror secret este dezvăluit chiar de un chef venit din ţara care a inventat cofetăria de mare clasă?

Coacerea este cel mai important lucru. Trebuie să le laşi să se odihnească puţin să facă o crustă deasupra, apoi le pui în cuptor. Sunt foarte sensibile. Să coci macarons e foarte dificil, spune  chef PIERRE NEVENANT.

Nu sunt singurele greu de preparat. Bucătarii sunt ocupaţi până peste cap cu pregătirea întregului meniu de Revelion.

Filetează peştele, pun la marinat carnea de vânat şi construiesc decorul pentru un adevărat festin culinar.

Piesele de rezistenţă a acestui restaurant de lux - chifteluţele de crab.

Facem chifteluţe din carne de crap, crab lamb, dupa cum observaţi sunt bucăţele foarte mici foarte albe extraordinar de dulci, sfârâie la cuptor, se laudă un alt chef de la un restaurant de lux.

Dacă pentru mulţi bucătăria italienească înseamnă pizza şi paste, la un restaurant de 5 stele lucrurile arată cu totul altfel.

Carpaccio de peşte spadă făcut în stil sicilian cu citrice şi salată şi carpaccio din ton roşu cu roşii uscate, peşti mici, pesto de măsline şi cu sos de lime, ne recomandă chef ALESSNDRO BARINI.

Citricele din aceste feluri de mâncare au fost deshidratate 5 ore la 60 de grade iar pasta de măsline a primit usturoi şi muguri de pin pentru un gust desăvârşit.

În ciuda preţurilor care pleacă de la 490 de lei de persoană, restaurantele de lux vor fi pline în noaptea de Revelion. Un singur hotel din capitală aşteaptă nu mai puţin de 900 de invitaţi în cele patru restaurante ale sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cum arată revelionul cu delicatese