Antena Meniu Search
x

Ultimele pregătiri înainte de un Revelion de poveste, în cluburile şi restaurantele din Capitală

Cine nu merge la munte mai are încă şanse să prindă un loc la una dintre sutele de petreceri din Bucureşti. În baruri şi restaurante sau chiar sub cerul liber.

Vezi și

Cine nu merge la munte mai are încă şanse să prindă un loc la una dintre sutele de petreceri din Bucureşti. În baruri şi restaurante sau chiar sub cerul liber, Capitala distracţiei va da testul rezistenţei mâine noapte. Se va dansa până în zori, iar meniurile tradiţionale româneşti şi preparatele sofisticate vor umple mesele petrecăreţilor. Ofertele pornesc de la câteva sute de lei de persoană.

În bucătăriile restaurantelor e furnicar. Se pregăteşte meniul pentru sute de invitaţi. Rulada cu fistic şi friptura de porc vor fi, la un loc, pe masa de Revelion. Un astfel de meniu cu tot cu friptură, păstrăv, gustări, băuturi pe alese, desert şi muzică ajunge la 350 de lei de persoană. 

Se fac ultimele probe şi în materie de repertoriu.

Într-un alt restaurant din Capitală, aprovizionarea a început de acum două săptămâni. Meniul conţine foie gras, icre de somon, piept de raţă afumat şi peşte. O astfel de masă va costa între 350 şi puţin peste 400 de lei.

Pe acelaşi subiect

Sunt ultimele pregătiri şi în Centrul Vechi. Ofertele pornesc de la 250 de lei de persoană până la 450 de lei. <aici ilustram cu oferte centru vechi de pe geamuri> De aceşti bani aveţi parte de băutură şi mâncare pe alese, iar în unele cazuri şi de concerte. 

Într-un restaurant grecesc, pentru prima oară îşi va face loc şi mâncare românească. 

Sărbătoarea dintre ani va fi de pomină şi pentru cei care vor ajunge în Piaţa George Enescu la Hit Revelion, unde vor cânta cei mai îndrăgiţi artişti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Ultimele pregătiri înainte de un Revelion de poveste, în cluburile şi restaurantele din Capitală