Antena Meniu Search
x

Revolta unui patron care iese în pierdere dacă își deschide terasa: ”Nu îmi aduc angajaţii pentru 5 mese”

Patronul unui restaurant din Timișoara spune că nu își deschide terasa localului pe 1 iunie pentru că ar ieși în pierdere cu toate restricțiile impuse de autorități.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 01.06.2020, 11:22

Revolta unui patron care iese în pierdere dacă își deschide terasa
Revolta unui patron care iese în pierdere dacă își deschide terasa - Profimedia Images/ imagine ilustrativă
  • Daniel Cheregi conduce unul dintre cele mai apreciate restaurante din Timişoara.
  • Patronul din Timișoara se plânge că nu își va putea acoperi cheltuielile cu un număr redus de mese pentru clienți.

Daniel Cheregi conduce unul dintre cele mai apreciate restaurante din Timişoara, dar nu vrea să deschidă încă terasa, deşi are dreptul. Daniel spune că distanţarea meselor pe terasă îi reduce numărul de locuri la jumătate şi cum restaurantul rămâne închis, nu îşi poate acoperi cheltuielile.

Ei ar fi trebuit să ne lase şi în interior măcar acelaşi număr de mese. Noi trebuie să angajăm toţi oamenii, chiria rămâne la fel, materia primă, noi lucrăm cu materie primă de calitate şi foarte scumpă, este o loterie până la urmă”, spune Daniel Cheregi, pentru Mediafax.

”Din ce am înţeles, nu ştiu că şi legislaţia este foarte ambiguă, nu sunt nişte norme foarte clare, să-ţi spună, am înţeles că după fiecare masă servită trebuie să ai o pereche de mănuşi, asta înseamnă că dacă fiecare ospătar are măcar opt mese pe zi înseamnă opt perechi ori trei chelneri cât sunt pe tură e 24 plus la bucătărie, măşti, viziere, soluţii de dezinfectat, deci propietarul este destul de dezavantajat, cheltuielile se dublează iar încasările scad”,  spune Daniel Cheregi.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Revolta unui patron care iese în pierdere dacă își deschide terasa: ”Nu îmi aduc angajaţii pentru 5 mese”