Antena Meniu Search
x

Marcel Vela, mesajul zilei pentru români: „Să ne bucurăm de o cafea în aer liber, dar să nu uităm de inamicul invizibil”

Marcel Vela a făcut un apel la responsabilitate, cu câteva ore înainte de intrarea în vigoare a celei de-a doua etapă de relaxare a măsurilor impuse pe fondul pandemiei de coronavirus.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 01.06.2020, 08:55

  • De la 1 iunie, România a intrat în a doua etapă de relaxare a măsurilor impuse pentru limitarea răspândirii noului coronavirus.
  • Marcel Vela a făcut un apel la responsabilitate.

Ministrul de Interne le-a cerut românilor să se bucure de tot ceea ce le poate oferi viața, în acest moment, însă să nu uite niciodată de ”dușmanul invizibil” care încă ”nu ne lasă să spunem FINAL".

”După o iarnă lungă, când așteptam cu toții venirea primăverii, vremurile aveau alte planuri pentru noi, cu scenarii pe care le vedeam doar în filme. Nu știam că vom fi cu toții actori în acest film. Ne gândeam cum o să ne bucurăm de natură, de zilele cu soare, de magnolii înflorite și de ieșirile cu cei dragi...când uitam de timp. Scenariile acestui film s-au scris pe parcurs iar voi, dragi români, ați demonstrat încă o dată că România are nevoie de îmbrățișarea noastră, a tuturor, pentru a fi bine și sănătoasă”, a scris Marcel Vela, pe Facebook.

”Suntem, poate, departe de „FINAL", dar împărtășim aceeași cauză pentru că suntem un popor unit, indiferent de drumul pe care îl avem de parcurs. Armele cu care luptăm acum sunt atipice, dar adună și acel dor pentru tot ceea ce era normal în trecut. Mâine avem în față un nou orizont! Să ne bucurăm de viață, de timp, de o cafea aromată în aer liber, dar să nu uităm de acest inamic invizibil care încă nu ne lasă să spunem „FINAL", a mai scris Marcel Vela.

Ministrul le-a cerut oamenilor să rămână responsabili.

”Vă rog continuați să fiți responsabili! Împreună și doar #împreună putem ajunge la un final fericit în lupta cu acest virus, care ne-a testat până acum toate capacitățile și simțurile", a mai scris ministrul.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Marcel Vela, mesajul zilei pentru români: „Să ne bucurăm de o cafea în aer liber, dar să nu uităm de inamicul invizibil”