Antena Meniu Search
x

Rochii licitate în scop caritabil pentru Magda Coman, fotomodelul care defilează în scaun cu rotile

Magda Coman, fotomodelul român care defilează în scaun cu rotile, a provocat vedetele autohtone la un eveniment caritabil!

Vezi și

Magda Coman, fotomodelul român care defilează în scaun cu rotile, a provocat vedetele autohtone la un eveniment caritabil! Acestea au purtat nişte rochii de basm, care vor fi scoase la licitaţie. Banii strânşi îi vor permite Magdei să treacă printr-o nouă operaţie, în Turcia.

Mai mulţi designeri au acceptat provocarea de a crea nişte rochii atipice. 

Magda Coman, preşedinte fundaţie: "Am vrut să creez, aşa, un decor de poveste şi să împachetez, cumva, tristeţea cu toate florile. Chiar dacă în spatele evenimentului din seara aceasta se ascunde drama!'

Drama Magdei a început în 2005, atunci când a suferit un accident care a imobilizat-o pentru totdeauna într-un scaun rulant. De atunci, a suferit o lungă serie de intervenţii chirurgicale. Numai că ultima a fost un eşec. 

Magda Coman: "Eu am o necesitate de a fi re-operată pentru că operaţia mi-a fost greşită "Spitatul Floreasca"! Trebuie să reintervină urgent pentru că risc să-mi tija care este foarte lungă faţă de piciorul meu, să-mi străpungă rotula şi trebuie să ajung în clinica din Istanbul!"

12 vedete din televiziune, teatru, muzică, lumea afacerilor şi cea a modei au spus prezent la eveniment. Mai ales că toate rochiile împodobite cu flori pe care le-au purtat pe podium vor fi scoase la licitaţie, astfel încât Magda să poată merge la clinica din Turcia. 

Intervenţia chirurgicală de care are nevoie Magda costă 7 mii de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Rochii licitate în scop caritabil pentru Magda Coman, fotomodelul care defilează în scaun cu rotile