Antena Meniu Search
x

Românii se întorc acasă pentru tratamente dentare sau cosmetice. Calitate mare, prețuri mici

Muncesc în străinătate, dar cum e vară, deci rost de concediu cu familia, mulţi dintre orădeni tot acasă se întorc pentru tratamente medicale sau cosmetice. Preţurile de la noi sunt mult mai avantajoase faţă de cele practicate de clinicile din afara ţării.

Vezi și

Muncesc în străinătate, dar cum e vară, deci rost de concediu cu familia, mulţi dintre orădeni tot acasă se întorc pentru tratamente medicale sau cosmetice. Preţurile de la noi sunt mult mai avantajoase faţă de cele practicate de clinicile din afara ţării. În plus, sunt foarte mulţumiţi de calitatea serviciilor de la noi. Aşa că stomatologii şi saloanele de înfrumuţare sunt luate cu asalt în această perioadă.

De dimineaţă până seara în saloanele de înfrumuseţare din Oradea e agitaţie mare. Fie că e vorba de manichiură sau de tot felul de tratamente cosmetice, doamnele şi domnişoarele care au venit în concediul de vară în ţară nu lipsesc din cabinete. Şi-au făcut prorgramare din timp.

Dacă în ţară cu 1.000 de euro îşi rezolvă toate problemele estetice, doamnele spun că peste granite le-ar trebuit de 5 ori mai mult. Cosmeticienele abia au timp să respire în perioada de vară.

Clientele vin, în special, pentru extensii de gene şi unghii.

Aglomeraţie mare este şi în cabinetele stomatologice. Pe aceleaşi criterii calitate - preţ.

Chiar dacă tarifele la aceste servicii sunt mai mici în România, atât saloanele de înfrumuseţare cât şi cabinetele stomatologice sunt dotate cu aparatură modernă.

Conform datelor oficiale ale Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, în fiecare an, şapte mii de străini vin în România pentru a beneficia de tratament dentar și dau între 1.500 și 2.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Românii se întorc acasă pentru tratamente dentare sau cosmetice. Calitate mare, prețuri mici