Antena Meniu Search
x

Românii sunt deranjați de faptul că partenerul îşi petrece prea mult timp stând cu ochii în telefonul mobil

Un studiu arată că cei mai mulţi dintre noi sunt deranjaţi de faptul că partenerul îşi petrece prea mult timp stând cu ochii în telefonul mobil.

Vezi și

Telefonul e amantul românului. Şi nu e o glumă. Un studiu arată că cei mai mulţi dintre noi sunt deranjaţi de faptul că partenerul îşi petrece prea mult timp stând cu ochii în telefonul mobil. Orele alocate telefonului mobil îi fac mai geloşi decât o relaţie extraconjugală.

E greu de precizat câţi dintre români au o relaţie extraconjugală. Însă e sigur că majoritatea dintre ei au un telefon inteligent. Iar device-ul poate deveni motiv de ceartă în cuplu.

Studiul arată că 45% dintre români sunt geloşi pe faptul că jumătatea lor petrece prea mult timp butonând. Între timp, doar 18% dintre cei intervievaţi sunt deranjaţi de cunoştinţele sau chiar de eventualele relaţii din afara cuplului. 

Aproape la fel de geloşi pe smartphone sunt nemţii. 32% consideră că statul cu nasul în telefon poate deveni motiv de gelozie.

La polul opus, sunt italienii. Deşi foarte geloşi, 65% dintre ei sunt deranjaţi doar de un eventual rival în carne şi oase, în timp ce doar 16% percep telefonul mobil ca pe un motiv de frustrare. 

Studiul arată şi că suedezii sunt cei mai lipsiţi de gelozie europeni. 73% dintre ei nu au niciun fel de grijă în relaţia de cuplu.

Doar 11% sunt preocupaţi ocazional de o potenţială relaţie extraconjugală a partenerului şi numai 16% de timpul pe care acesta îl petrece cu ochii în ecranul smartphone-ului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Românii sunt deranjați de faptul că partenerul îşi petrece prea mult timp stând cu ochii în telefonul mobil