Antena Meniu Search
x

Românii se pregătesc deja de Minivacanța de Paște

Nici nu au trecut bine sărbătorile de iarnă, că românii deja se gândesc la minivacanţa de Paşte. Cei care cumpără pachete turistice în această perioadă fac o afacere bună, asta pentru că pot beneficia de reduceri de până la 30%.

Vezi și

Nici nu au trecut bine sărbătorile de iarnă, că românii deja se gândesc la minivacanţa de Paşte. Cei care cumpără pachete turistice în această perioadă fac o afacere bună, asta pentru că pot beneficia de reduceri de până la 30%. Staţiunile balneo şi litoralul se anunţă a fi pline în acea perioadă, dar sunt la mare căutare şi destinaţiile din străinătate.

În staţiunea balneară Băile Felix, gradul de ocupare în perioada minivacanţei de Paşte a ajuns deja la 50%.

Cel mai ieftin ajunge la aproximativ 700 de lei de persoană. Cei care vor să petreacă cinci nopţi la un hotel de cinci stele vor plăti însă 3800 de lei. Hotelierii acceptă şi plata cu voucherele de vacanţă.

Şi litoralul se anunţă plin, mai ales că Paştele va fi sărbătorit pe 28 aprilie, deci cu doar câteva zile înainte de 1 mai. Aşa că mulţi şi-ar putea prelungi vacanţa, pentru a prinde şi deschiderea oficială a sezonului de vară.

Hotelierii pregătesc oferte pentru cei care vor să vină la mare în vacanţa de Paşte şi de 1 mai. Turiştii care se hotărăsc să vină pe litoral în acea perioadă şi îşi rezervă camere de hotel încă de pe acum vor avea parte de reduceri de până 30% 13:01

Cum mai sunt patru luni până la Paşte, românii sunt interesaţi să găsească oferte. Şi vânează şi destinaţiile externe.

În Bulgaria, sunt anunţate reduceri substanţiale. Preţul unei nopţi de cazare la un hotel de patru stele în regim all inclusive porneşte de la 30 de euro de persoană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Românii se pregătesc deja de Minivacanța de Paște