Antena Meniu Search
x

Românii preferă vacanța în Bulgaria, în timp ce litoralul nostru are de suferit

Litoralul românesc este în cădere liberă! Oamenii din turism spun că anul acesta este cel mai prost din ultimii 15 ani. În timp ce în mijlocul staţiunii Mamaia, de exemplu, şezlongurile sunt mai mult goale, la vecinii bulgari, mai bine de jumătate dintre turişti sunt români.

de Redactia Observator

la 12.08.2019, 01:16

Vezi și

Litoralul românesc este în cădere liberă! Oamenii din turism spun că anul acesta este cel mai prost din ultimii 15 ani. În timp ce în mijlocul staţiunii Mamaia, de exemplu, şezlongurile sunt mai mult goale, la vecinii bulgari, mai bine de jumătate dintre turişti sunt români. Preţurile mici şi serviciile de calitate sunt cheia succesului.

Pe nisip, la piscină sau în hotel, la Nisipurile de Aur, în Bulgaria, cea mai vorbită limbă e româna. Până şi gazdele s-au adaptat rapid.

Bunăvoinţa şi ospitalitatea sunt printre motivele pentru care românii se opresc în vacanţă în Bulgaria. Iar numărul turiştilor români care ajugn la vecini creşte de la an la an.

Sunt şi turişti care deşi se cazează în ţară, se duc la cumpărturi sau la masă la vecini

Preţurile la mâncare şi băuturi sunt la jumătate o dată de treci graniţa. Dacă la noi, turiştii plătesc până la 150 de lei pentru o masă de prânz, la bulgari scot din buzunar pentru all inclusive mai puţin de 60 de lei.

Iar anul acesta, şi începerea şcolii, cu o săptămână mai devreme, va afecta încasările. Cei mai mulţi turişti au ajuns pe litoralul românesc în vacanţa de Rusalii- 140.000.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Românii preferă vacanța în Bulgaria, în timp ce litoralul nostru are de suferit