Antena Meniu Search
x

Care este cel mai frumos Târg de Crăciun din România? Trimiteți-ne imagini din orașul vostru!

Unde se simte cel mai puternic magia sărbătorilor e greu de spus! Tocmai de aceea avem nevoie de ajutorul dumneavoastră, ca să alegem cel mai frumos Târg.

Vezi și

Unde se simte cel mai puternic magia sărbătorilor e greu de spus! Tocmai de aceea avem nevoie de ajutorul dumneavoastră, ca să alegem cel mai frumos Târg de Crăciun din România!

Lumina Sărbătorilor a inundat bulevardele şi pieţele din Bucureşti. De Ziua Naţională, milioane de becuri, întinse pe 33 de kilometri, au luminat Capitala. Decoratiunile sunt inspirate din portul tradiţional românesc.

Anul acesta, cele 3 milioane de lumini festive care împodobesc oraşul au ca temă portul popular. Marile bulevarde şi pieţele centrale au fost luminate de ii şi clopuri frumos colorate. 

La concurenţă amicală cu târgul din Bucureşti este cel din Oradea. Mii şi mii de becuri în toate culorile curcubeului au acoperit oraşul de pe Criş.

Pe acelaşi subiect

La Târgu Jiu, startul sezonului de Sărbători a fost dat de Marian Ionescu, liderul trupei Direcţia 5. 

Ziua Naţională a fost, pentru majoritatea oraşelor, şi ziua iluminatului festiv. Buzăul, Bistriţa, Piatra Neamţ, Timişoara, Alba Iulia sau Hunedoara au fost inundate de lumini vesele.

Trimiteți imagini cu cel mai frumos Târg de Crăciun

Care este cel mai frumos Târg de Crăciun al României, în acest sezon? Ca să aflăm, avem nevoie de ajutorul dumneavoastră!

Aşteptăm la adresa de email [email protected] fotografiile şi clipurile cu târgurile şi decoraţiunile din oraşele în care locuiţi. 

Românii vor vota cel mai spectaculos târg din ţară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Care este cel mai frumos Târg de Crăciun din România? Trimiteți-ne imagini din orașul vostru!