Antena Meniu Search
x

Românii cer arestarea celor șapte violatori

Şapte tineri din Vaslui sunt acuzaţi că au violat o fată până când a leşinat. Dar judecătorii i-au eliberat din închisoare şi i-au trimis acasă

Vezi și

Şapte tineri din Vaslui sunt acuzaţi că au violat o fată până când a leşinat. Dar judecătorii i-au eliberat din închisoare şi i-au trimis acasă

Pentru fapta lor, cei şapte indivizi au fost trimişi în arest la domiciliu. Dar au fost lăsaţi în libertate, imediat ce măsura a fost declarată neconsituţională. Scăpat, momentan, de după gratii, unul dintre agresori ar fi încercat să-şi cumpere iertarea.

Românii sunt revoltaţi, însă! Şi s-au mobilizat inclusiv pe reţelele de socializare. Mame disperate au spus că se tem pentru siguranţa fiicelor lor.

Viaţa tinerei de 18 ani s-a schimbat total în ziua în care Silviu Burada, de 20 de ani şi Paul Burlacu, de 27 ani, au acostat-o într-o staţie de autobuz şi, sub pretextul că o conduc până acasă, au dus-o pe un câmp. Au mai chemat cinci prieteni - pe Silviu Avădanei, Petrică Bolboceanu, Ionuţ Boicu, Alin Rotaru şi Ionuţ Surleac şi ar fi violat-o pe rând. Declaraţiile fetei, din sala de judecată, sunt cutremurătoare. "Am început să plâng, iar el a început să ţipe la mine. L-am rugat să mă ducă acasă, însă a spus că nu voi pleca de acolo până nu voi întreţine relaţii sexuale cu toţi".

Părinţii celor şapte tineri ţin cu dinţii de libertatea copiilor lor.

În apărarea victimelor unor astfel de abuzuri a sărit şi senatorul Gabriela Firea, care susţine castrarea chimică şi în cazul violatorilor, nu doar a pedofililor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Românii cer arestarea celor șapte violatori