Antena Meniu Search
x

Românii, în topul fericirii pe net

Poate că nu suntem printre cele mai bogate popoare din lume, nici pe departe. Nici cu nivelul de trai nu stăm bine. Şi totuşi, suntem printre cei mai fericiţi oameni de pe glob

Vezi și

Cu cât un zâmbet este mai larg, cu atât omul este mai fericit. Şi, bineînţeles, adună mai multe puncte, potrivit grupului care a făcut acest top. În funcţie de zâmbet ei şi-au dat seama, cu ajutorul unui program, dacă oamenii analizaţi se simt bine sau nu.

Ideea a venit de Ziua Internaţionale a Fericirii, adică în 20 martie. Şi au fost văzute peste 150 de milioane de poze de pe site-urile de socializare, din peste 6.000 de oraşe din toată lumea. Iar zâmbetele noastre, ale românilor, ne-au adus locul 18.

Locurile fruntaşe au fost, însă, ocupate de ţări din America Centrală şi de Sud. Din Europa, punctajul cel mai mare l-a obţinut Macedonia. Dar şi Moldova se află în top, cu un loc după noi, pe 19. Cele mai puţine puncte au adunat Japonia şi Korea de Sud. Potrivit topului făcut, după pozele postate în mediul virtual, sunt cei mai trişti oameni din lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Românii, în topul fericirii pe net