Antena Meniu Search
x

SUPERBINGO: Românii sunt mai bogaţi de sărbători

Moş Crăciun vine anul acesta puţin mai devreme şi de la Super bingo Metropolis. Sunt premii de îţi taie răsuflarea la ediţia din 22 decembrie. Dar bani, case şi maşini primesc doar românii care sunt cuminţi şi îşi cumpără cartoane albastre şi tricolore pentru partida de duminică.

Vezi și

Editie de editie, SuperBingo Metropolis vine cu surprize minunate pentru jucatorii sai.

La partida din 22 decembrie, super show-ul de pe Antena 1 v-a pregatit 300 de extrageri in emisiune, 10 premii telefonice si un premiu de vis: BANI+CASA+MASINA.

Pentru ca doar cu Duble Norocoase castigi BANI, MASINI SI CASE, ia cartoanele albastre +tricolore pentru partida din 22 decembrie si umple-te de bani!

Mai e putin pana la PARTIDA SPECIALA A ANULUI. La ultima editie a anului 2013, cea de pe 29 decembrie, poate fi al tau un premiu de 500.000 de lei sau marile premii in BANI + CASA+ MASINA. Pe panoul premiilor telefonice avem mai multe case, mai multe premii de 500.000 de lei si mai multe premii de Bani+Casa+Masina.

Daca faci din dubla TRIPLA, avand toate cele trei cartoane, pe 22 decembrie poti castiga un premiu suplimentar - o Dacia DUSTER !

Cu Super Bingo Metropolis castigi pe bune in fiecare saptamana! Editie de editie, la SuperBingo Metropolis sunt peste 1.000 de castigatori la partida de Bingo.

Se acorda Premiul de Super Linie - in valoare de 20.000 lei si Premiul de Super Bingo - in valoare de 100.000 lei.

La aceasta editie, premiul de Linie Acumulata se aduna cu premiul de Super Linie si are valoarea totala de 46.000 lei si Premiul de Bingo Acumulat se aduna cu premiul de Super Bingo si va avea o valoare totala de 390.000 lei.

Pe panou se afla premiile: Casa de 200.000 de lei sau de 250.000 de lei, super Masini sau o suma frumoasa de bani + o masina.

Joaca si tu si da lovitura la SuperBingoMetropolis!

Ia-ti DUBLA NOROCOASA - cartoane tricolore + cartoane albastre si intra in joc pentru cele mai mari premii! In BANI, CASE, MASINI.

Cartoanele SuperBingo Metropolis pot fi achizitionate si prin intermediul terminalelor QIWI, Rompay, ZebraPay, precum si din locatiile Inmedio din tara care au sigla SuperBingo Metropolis, dar cel mai simplu si cel mai rapid ONLINE chiar AICI

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » SUPERBINGO: Românii sunt mai bogaţi de sărbători