Antena Meniu Search
x

Romburgerul, primul hamburger după o reţetă ţigănească

Romburgerul nu este un burger cu rom în el. Nu, asa se numește primul hamburger după o reţetă ţigănească.

Vezi și

Romburgerul nu este un burger cu rom în el. Nu, asa se numește primul hamburger după o reţetă ţigănească. Acesta a fost lansat de autointitulatul rege Dorin Cioabă.Vine la meniu cu cartofi prăjiţi şi băutură răcoritoare. La fel de apreciată a fost şi o altă reţetă reinventată. Shaorma cu mici.

Pui rumeniţi la rotisor. Purceluşi de lapte cât masa. Şi grătare acoperite până la refuz, de un altfel de burger. Romburgerul. Aşa arată o declaraţie de independenţă... culinară: "Era mâncărilor americane s-a gătat! Au ajuns romii să aibă şi burgerii lor."

Frumoasele pirande au pregătit de zor hamburgerul, în variantă ţigănească. Preparatul special, furat de la americani, are o reţetă deloc secretă: "Conţine rânză, carne de vită, carne de porc, ceapă, condimente, sare, piper şi multe altele."

Romburgerul a fost lansat în premieră mondială la festivalul gastronomic din Sibiu. Preparatul este servit cu cartofi prăjiţi peste care a fost adăugat un ingredient special, dar şi cu o băutură răcoritoare, cu rom. Prima RomCola.

Pe acelaşi subiect

Sunt atât de mândri de invenţiile lor, încât l-ar chema chiar şi pe Donald Trump la degustare. La nevoie, există şi alte feluri în meniu. Cum ar fi jambonul. Sau, ca să înţeleagă şi americanii, megaburgerul! 

La mare căutare a fost şi şaorma cu mici. 

Pentru vizitatorii festivalului, denumirile nu au contat prea mult. Mai importante au fost aspectul şi, mai ales, gustul. Clienţii au făcut coadă la fast-food-ul ţigănesc, mai ales că romburgerul a fost gratis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Romburgerul, primul hamburger după o reţetă ţigănească