Antena Meniu Search
x

S-a încheiat operaţiunea de căutare a victimelor tragediei aviatice de pe lacul Siutghiol

În urmă cu puţin timp, pe lacul Siutghiol s-a încheiat operaţiunea de căutare a victimelor tragediei aviatice, în care a fost implicat un elicopter SMURD

Vezi și

În urmă cu puţin timp, pe lacul Siutghiol s-a încheiat operaţiunea de căutare a victimelor tragediei aviatice, în care a fost implicat un elicopter SMURD

Strigătele de ajutor s-au oprit în momentul în care epava elicopterului a dispărut complet sub apă. A fost clipa în carea a început cea mai grea parte a intervenţiei. Recuperarea echipajului.

Printre resturile îngropate în mâl, scafandrii l-au găsit mai întâi pe copilot. Era încă legat cu centurile de siguranţă, de scaunul său. Un scafandru a ajuns la el, după cinci ore de la accident.

După alte două ore de căutări dificile, salvatorii l-au găsit şi pe pilotul elicopterului. Nici el nu a avut puterea să rămână la suprafaţa lacului.

Primii care au sunat la 112 au fost câţiva oameni care se plimbau pe malul lacului. La 20 de minute de la producerea accidentului, au intervenit şi primele echipaje de salvare.

Odată cu şalupele pompierilor, barca unor pescari pornea spre epavă. Oamenii au ajutat la salvarea medicului care a avut puterea să rămână la suprafaţă.

Colega ei, asistenta Camelia Harton, a fost găsită în urmă cu puţin timp. Cu puţin înainte să decoleze, femeia de 37 de ani îşi anunţa iubitul că e însărcinată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » S-a încheiat operaţiunea de căutare a victimelor tragediei aviatice de pe lacul Siutghiol