Antena Meniu Search
x

Săgetătorii vor avea o zi pe gustul lor. Horoscopul zilei de 20 decembrie

Ziua de astăzi se anunţă foarte interesantă pentru Gemeni, pentru că vor primi o veste.mult aşteptată.Iar balanţele îşi doresc să stea doar acasă

Vezi și

Ziua de astăzi se anunţă foarte interesantă pentru Gemeni, pentru că vor primi o veste.mult aşteptată.Iar balanţele îşi doresc să stea doar acasă.

Nativii din zodia Berbec sunt mari gospodari astăzi, vor alocă tot timpul familiei şi se vor ocupă de rezolvarea problemelor casnice.

Taurii sunt plini de energie. Deşi ar fi bine să se mai şi odihnească, ei vor face tot posibilul să pună pe roate un proiect de suflet.

Gemenii vor află o veste mult aşteptată în prima parte a zilei, legată de un priect drag lor, iar asta îi va face să fie toată ziua cu zâmbetul la purtător.

Racii nu vor fi în apele lor şi vor spune multe lucruri nelalocul lor. Disputele familiale vor fi iminente.

Leii vor pleca într-o scurtă drumeţie alături de prieteni şi vor avea parte de multe surprize.

Fecioarele vor întâmpina ceva probleme în a două parte a zilei, nervii le vor fi puşi la încercare, însă nu-şi vor pierde calmul şi vor avea parte de reuşită în final.

Nativii din zodia Balanţă vor refuză astăzi să se implice în activităţi de natură profesională. Vor preferă să-şi dedice tot timpul familiei.

Scorpionii vor preferă să lenevească şi să facă mai nimic. De aceea, nu se vor putea laudă cu mare lucru astăzi.

Săgetătorii vor avea o zi pe gustul lor. Alături de cei apropiaţi se vor relaxa şi vor lasă la o parte urgenţele profesionale

Capricornii nu vor avea o stare prea bună, vor fi abătuţi din cauza nemulţumirilor profesionale.

Vărsătorii vor da dovadă de mult tact şi de multă înţelepciune în relaţiile sociale. Vor preferă să lase de la ei chiar şi atunci când dreptatea va fi de partea lor. Şi asta, pentru a se bucură de o zi liniştită.

Starea generală a peştilor este una pozitivă. Şi li se vor inatmpla multe lucruri benefice lor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Săgetătorii vor avea o zi pe gustul lor. Horoscopul zilei de 20 decembrie