Antena Meniu Search
x

Salvat de iubita pe care o bătuse crunt!

Un tânăr de 22 de ani s-a urcat pe un bloc din Piteşti şi a ameninţat că se aruncă în gol după ce tânăra pe care, spune el, o iubeşte a decis să-l părăsească.

Vezi și

Un tânăr de 22 de ani s-a urcat pe un bloc din Piteşti şi a ameninţat că se aruncă în gol după ce tânăra pe care, spune el, o iubeşte a decis să-l părăsească. 

În zadar au încercat salvatorii să-l convingă să se îndepărteze de marginea acoperişului. A reuşit să facă asta chiar tânăra pe care o bătuse cu puţin timp în urmă. Fata cu chipul acoperit de vânătăi i-a întins o mână şi i-a salvat viaţa.

Tânărul de 22 de ani din Olt se agită pe marginea acoperişului. E la zeci de metri de sol şi ameninţă că se aruncă în gol.

În urmă cu puţin timp fata pe care o iubeşte i-a spus că nu mai vrea să fie cu el. O decizie care l-a împins pe bărbat pe marginea prăpastiei. Apoi câţiva au urcat cu pompierii pe terasa blocului. Încearcă să-l convingă pe tânăr că merită să trăiască.

Între timp, jos, salvatorii mută câteva maşini de lângă bloc şi umflă o pernă gonflabilă.

S-a intervenit din partea inspectoratului pentru situaţii de urgenţă cu o autoscară mecanică, cu autospeciala cu perna pneumatică şi cu o ambulanţă smurd de terapie intensivă

În faţa blocului a ajuns şi iubita tânărului. Au chemat-o negociatorii.

Tocmai asta ar fi făcut-o pe tânără să-l părăsească. Chiar şi aşa, când a aflat ce are de gând să facă fostul partener a venit într-un suflet. Şi l-a înduplecat.

Fără resentimente, fata de 17 ani s-a urcat pe bloc şi i-a întins o mână iubitului care a lovit-o de atâtea ori.

Ajuns cu picioarele pe pământ tânărul a fost preluat de medici. Şi internat la psihiatrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Salvat de iubita pe care o bătuse crunt!