Antena Meniu Search
x

Solidaritate în satul unde slujeşte preotul Cristian Pomohaci. În absenţa parohului, credincioşii au refuzat să meargă la slujbă

Satul Moşuni din Mureş, unde sute de oameni din toată ţara participau duminică de duminică la slujba oficiată de preotul Cristian Pomohaci, a fost pustiu.

Vezi și

Satul Moşuni din Mureş, unde sute de oameni din toată ţara participau duminică de duminică la slujba oficiată de preotul Cristian Pomohaci, a fost pustiu.

A fost pentru prima dată când preotul Pomohaci nu a slujit, din cauză că a fost suspendat temporar de Arhiepiscopia Alba Iulia.

Nici sătenii nu s-au dus să se roage la biserica din localitate, pentru că sunt de părere că preotul lor e nevinovat şi nu merita să fie pedepsit.

Clopotele anunţă începerea slujbei la biserica din Moşuni, dar prea puţini credincioşi vin să se roage. Au auzit că preotul Cristian Pomohaci nu mai are voie să slujească.

Dacă până acum la biserica din Moşuni veneau sute de persoane din întreaga ţară, duminică, nici localnicii nu s-au înghesuit să vină la biserică.

Au fost doar câţiva săteni care au participat la slujba săvârşită de doi preoţi interimari, după ce lui Cristian Pomohaci i-a fost interzis să ţină orice fel de slujbă pentru 30 de zile.

Sunt 30 de zile de foc pentru preot, în care trebuie să dovedească Arhiepiscopiei că este nevinovat.

În acest timp, procurorii caută - la rândul lor - probe ca să vadă dacă îi vor deschide sau nu dosar penal pentru racolare de minori în scopuri sexuale. 

Odată cu acest scandal au ieşit la iveală şi informaţii despre averea impresionantă a lui Cristian Pomohaci.

Preotul a investit sume uriaşe în imobiliare, astfel că numai în Cluj-Napoca are opt apartamente în zona centrală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Solidaritate în satul unde slujeşte preotul Cristian Pomohaci. În absenţa parohului, credincioşii au refuzat să meargă la slujbă