Antena Meniu Search
x

Scandal la o casă de schimb valutar din Capitală

Situaţie tensionată, azi-noapte, la o casă de schimb valutar din Bucureşti. Venit să ridice 40 de mii de euro, bani pe care a cerut să-i schimbe, un cetăţean iranian s-a trezit în mijlocul unui control al Gărzii Financiare.

Vezi și

A aflat că suma i-a fost reţinuta până la finalizarea anchetei. Supărat, omul spune că un jandarm care îi însoţea pe inspectori ar fi fost băut.

Cu ajutorul colegilor, jandarmul a reuşit să scape de furia cetăţeanului de origine iraniană. Tânărul a încercat să-l calmeze pe clientul care nu îşi mai găsea banii în agenţie.

Cetăţeanul iranian spune că ar fi fost jignit fără motiv şi că jandarmul ar fi fost băut.

Soţia lui a declarat acelaşi lucru. Cei doi voiau să ridice 40 de mii de euro, bani lăsaţi pentru câteva ore în casa de schimb valutar. Până s-au întors, suma a fost confiscată de inspectorii Gărzii Financiare. Însă nu asta i-a deranjat cel mai tare.

Era un domn de la jandarmerie care a venit cu anumite figuri, ifose si aere. Ne-a aratat o legitimatie, mirosea foarte tare a alcool, s-a ratoit foarte tare la noi. S-a comportat foarte urat, spune femeia.

SINCRON TITRAT - PRIN TELEFON - DRAGOŞ CRĂCIUN, PURTĂTORUL DE CUVÂNT AL BRIGĂZII SPECIALE DE INTERVENŢIE A JANDARMERIEI BUCUREŞTI

Vă pot spune cu certitudine că sunt afirmaţii nefondate, lipsite de orice suport, pornite din supărarea cetăţeanului care se pare că dorea să recupereze o sumă de bani de la casa de schimb valutar, a declarat Dragoș Crăciun, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei București.

Ca să recupereze cei 40 de mii de euro, iranianul va trebui să le dovedească provenienţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Scandal la o casă de schimb valutar din Capitală