Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scandal la o casă de schimb valutar din Capitală

Situaţie tensionată, azi-noapte, la o casă de schimb valutar din Bucureşti. Venit să ridice 40 de mii de euro, bani pe care a cerut să-i schimbe, un cetăţean iranian s-a trezit în mijlocul unui control al Gărzii Financiare.

de Redactia Observator

la 19.12.2013 , 09:29

A aflat că suma i-a fost reţinuta până la finalizarea anchetei. Supărat, omul spune că un jandarm care îi însoţea pe inspectori ar fi fost băut.

Cu ajutorul colegilor, jandarmul a reuşit să scape de furia cetăţeanului de origine iraniană. Tânărul a încercat să-l calmeze pe clientul care nu îşi mai găsea banii în agenţie.

Cetăţeanul iranian spune că ar fi fost jignit fără motiv şi că jandarmul ar fi fost băut.

Vezi și

Soţia lui a declarat acelaşi lucru. Cei doi voiau să ridice 40 de mii de euro, bani lăsaţi pentru câteva ore în casa de schimb valutar. Până s-au întors, suma a fost confiscată de inspectorii Gărzii Financiare. Însă nu asta i-a deranjat cel mai tare.

Era un domn de la jandarmerie care a venit cu anumite figuri, ifose si aere. Ne-a aratat o legitimatie, mirosea foarte tare a alcool, s-a ratoit foarte tare la noi. S-a comportat foarte urat, spune femeia.

SINCRON TITRAT - PRIN TELEFON - DRAGOŞ CRĂCIUN, PURTĂTORUL DE CUVÂNT AL BRIGĂZII SPECIALE DE INTERVENŢIE A JANDARMERIEI BUCUREŞTI

Vă pot spune cu certitudine că sunt afirmaţii nefondate, lipsite de orice suport, pornite din supărarea cetăţeanului care se pare că dorea să recupereze o sumă de bani de la casa de schimb valutar, a declarat Dragoș Crăciun, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei București.

Ca să recupereze cei 40 de mii de euro, iranianul va trebui să le dovedească provenienţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Scandal la o casă de schimb valutar din Capitală