Antena Meniu Search
x

SCANDAL MONSTRU în apropiere de Târgovişte! Două familii s-au bătut cu BÂTE ŞI COASE în plină stradă

O fost scandal monstru în Titu Târg, în weekend. Două familii de rromi s-au bătut pe stradă cu bâte și coase. Totul a fost filmat de localnicii panicați.

O fost scandal monstru în Titu Târg, în weekend. Două familii de rromi s-au bătut pe stradă cu bâte și coase. Totul a fost filmat de localnicii panicați.

Pe filmare se văd trei indivizi care atacă un autoturism cu bâte și o coasă. O femeie strigă disperată la soțul ei să intre în casă.

Pentru căteva minute o stradă din Titu Târg s-a transformat în câmp de război.

Pe imaginile surprise se văd mai  mulți tineri care se atacă reciproc cu bolovani. Imeidta cum aflat de scandal, zeci de polițiști din Titu au intervenit în forță.

Pe acelaşi subiect

Opt scandalagii au fost săltați și duși în arest pentru 24 de ore. Ulterior acesția au fost lăsați în libertate, dar sunt cercetați sub control judiciar.

Alți patru tineri care au participat la încăierare sunt căutați și acum de polițiști.

Cu țoții sunt cercetați pentru încăierare, distrugere și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Citeşte şi: Cel mai de temut interlop român, IOAN CLĂMPARU, adus cu mascaţii la Tribunalul Alba. Ce au descoperit magistraţii în cazierul lui CAP DE PORC

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » SCANDAL MONSTRU în apropiere de Târgovişte! Două familii s-au bătut cu BÂTE ŞI COASE în plină stradă