Antena Meniu Search
x

Schimb de case, turism în vremea pandemiei

Să facem schimb de case! Este ideea Claudiei Nicolau, o tânără care a iniţiat pe Facebook un grup în care femeile care îşi. valorifică hainele pe care nu le mai poartă.

de Redactia Observator

la 11.05.2020, 14:28

Vezi și
  • O metodă inedită pentru turism.
  • Oamenii devin mai apropiaţi.

La fel de interesantă este şi noua ei idee. Dacă tu ai o casă la munte, poţi merge la cineva cu casă la mare, iar el să vină la tine acasă, totul gratis! Pe lângă vacanţa gratis, sunt şi alte avantaje.

Am stat închişi în case. Acum vrem să evadăm. Vrem să călătorim dar parcă n-ar fi momentul să cheltuim pentru asta. Răspunsul este simplu:

Claudia Nicolau: Ca să fie costul de cazare aproape 0, cine vrea la munte, face schimb cu cineva care are la mare şi invers. Şi s-au împritenit şi pe această temă fetele din grup. Chiar am observat pe grup conversaţia dintre două prietene de ale mele. Şi m am băgat în seama ca să zic aşa ca să le asigur încă o dată de seriozitatea ofertelor.

Al doilea avantaj este că oamenii se apropie unii de ceilalţi. Adică exact ce ne-a lipsit în perioada asta.

Claudia Nicolau: Faptul că ai un cont de Facebook şi deja ai prieteni comuni îţi oferă o oarecare încredere. În România este nevoie, pentru că oamenii sunt mai puţin încrezători şi noi asta facem aici. Educăm ca oamenii să prindă încredere şi să meargă în ideea aceasta de prietenie. Câştigul este de ambele părţi. N-ai putea să pleci, că ştii unde este casa lui, hello, n-are ce să ţi se întâmple, că după aceea te duci la casa lui, că ştii unde e. O garanţie mai mare decât asta nu cred că am putea să avem.

Al treilea avantaj este mai practic. În felul ăsta, pe pagina ei, bussiness-urile mici din domeniul turismului au ocazia îşi prezinte casele, pensiunile şi să-şi atragă turişti. Mai departe, depinde cât de convingătoare e propunerea. Până acum, Claudia a observat că ofertele din Delta Dunării şi de la malul mării par cele mai căutate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Schimb de case, turism în vremea pandemiei