Antena Meniu Search
x

Sclipici și paiete la balul liceenilor. Ţinutele absolvenţilor i-au costat pe părinţi chiar și mii de euro

După emoţiile ultimului clopoţel, elevii de clasa a douăsprezecea au petrecut cât pentru un an întreg. A fost ultima petrecere a absolvenţilor de liceu.

Vezi și

După emoţiile ultimului clopoţel, elevii de clasa a douăsprezecea au petrecut cât pentru un an întreg. A fost ultima petrecere a absolvenţilor de liceu. Balul pentru care fetele s-au pregătit cu multe luni înainte. Şi-au cumpărat cele mai strălucitoare şi mai scumpe rochii, în speranţa că vor câştiga titlul de regina balului.

Ringul de dans s-a umplut din primele minute. Dar nu înainte ca domnişoarele să se fotografieze şi să-şi admire ţinutele. Două dintre ele spun că mai bine de trei luni a durat să găsească modelul perfect, iar programarea la machiaj a fost făcută încă din luna decembrie a anului trecut. 

Rochiile cu mult sclipici şi pietre semipreţioase i-au costat pe părinţi câte o mie de euro. 

Şi cum orice prinţesă are nevoie de un cavaler, băieţii au intrat şi ei în roluri. 

Chiar dacă Bacalaureatul bate deja la uşă, elevii au lăsat pentru o noapte gândul examenelor. Au avut timp să se pregătească. 

Au fost gândurile încărcate de emoţii pe care profesorii le-au urat de ieri, de când şi-au strigat ultima oară elevii la catalog.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Sclipici și paiete la balul liceenilor. Ţinutele absolvenţilor i-au costat pe părinţi chiar și mii de euro