Antena Meniu Search
x

Se deschid parcurile, zoo și cimitirele din București! Gabriela Firea a făcut anunțul oficial

Primarul Municipiului București Gabriela Firea a anunțat că din 15 mai se vor deschide toate parcurile, grădinile publice, inclusiv grădina zoologică, şi cimitirele din Capitală.

de Redactia Observator

la 12.05.2020, 15:50

Se deschid parcurile și cimitirele din București! Gabriela Firea a făcut anunțul oficial
Se deschid parcurile și cimitirele din București! Gabriela Firea a făcut anunțul oficial - Pixabay
  • Oamenii vor putea merge la Grădina Zoologică
  • Măsura intră în vigoare din 15 mai

Măsura va intra în vigoare în prima zi după ridicarea Stării de urgență din România, dar Gabriela Firea face un apel la cetățeni să păstreze distanța socială și să evite zonele aglomerate.

De vineri, 15 mai, se deschid toate parcurile, gradinile publice - inclusiv gradina zoologica -, si cimitirele din Capitala. Primaria Capitalei a propus acest punct pe ordinea de zi, care a fost si votat, in cadrul sedintei de azi a Comitetului municipal pentru situatii speciale de urgenta.

Le multumim tuturor colegilor din prefectura, primarii de sector, politie, jandarmerie, ambulanta si celelalte institutii deconcentrate, membre ale acestui for.

Rugamintea catre toti cetatenii este sa evite zonele aglomerate, sa pastreze distanta sociala, sa se spele des pe maini si sa se dezinfecteze”, a anunțat Gabriela Firea pe Facebook.

Citește și:

Primele parcuri din București au fost deschise pe 9 mai, în Sectorul 2, după o decizie anunțată de viceprimarul sectorului Dan Cristian Popescu. 

Decizia a fost contestată la acel moment de Primăria Municipiului București, care, prin vocea viceprimarului Aurelian Bădulescu, a cerut oamenilor să rămână în case.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Se deschid parcurile, zoo și cimitirele din București! Gabriela Firea a făcut anunțul oficial