Antena Meniu Search
x

Video Cum a fost găsit Sebi, copilul de şapte ani din judeţul Arad. Mărturiile ciobanului care a dat peste cadavrul băiatului

Sebi, copilul de şapte ani din judeţul Arad, dispărut la începutul lunii ianuarie în timp ce mergea la o stână, a fost găsit mort. Trupul băiatului era într-un stufăriş, la marginea satului. Nu se ştie dacă a murit de frig sau a fost ucis.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 03.04.2021, 19:47

Vezi și

La minus trei grade, într-o seara geroasă de ianuarie, au început căutările lui Sebi. Băiatul dispăruse de câteva ore. A ieșit afară la joacă, alături de cinci amici şi au fost luați cu o căruță de ciobanul din zonă și duși la stână. Nu era prima dată când făceau asta, La un moment dat, băiatul s-a depărtat de ei. Prietenii lui au crezut că a mers acasă şi nu l-au căutat.

Deocamdată nu avem nimic, nu ştim nimic. Căutările au durat zile în şir. Sute de oameni au răscolit hectare întregi centimetru cu centimetru.

În ajutorul echipelor de salvatori a fost trimis şi un elicopter al Ministerului de Interne. S-au folosit inclusiv maşini cu camere de termoviziune şi câini de urmă. În zadar.

Teodor Parasca: "În seara aceea personal am ajuns aici, era noroi, ne-am uitat pe ciment dacă s-o trecut, nu erau urme. Aici în seara aia nu o fost trecut, numai dacă o intrat prin apă să ajungă acolo. pe podeţele astea două nu s-a trecut. Nicio urmă nu a fost".

Pe acelaşi subiect

Găsit într-un lăstăriş 

Abia azi, un cioban i-a găsit trupul neînsufleţit într-un lăstăriş, într-o zonă greu accesibilă. 

"Un schelet aici o văzut căţeii la spin. O fi mirosit câinele. Am văzut scheletul, cap, un picior între spini, la vreo patru cinci metri de la margine de la spin înăuntru".

Trupul neînsufleţit al copilul a fost găsit exact în acest loc...la 9 km de casa copilului.... băieţelul a fost căutat de pompieri voluntari .... un elicopter a survolat, nimeni nu a auzit nimic.

Claudia Iuga, purtător de cuvânt IPJ Arad: "În jurul orei 12 şi 45, un bărbat a semnalat prezenţa unui cadavru la 112. Cadavrul se afla lângă o pădure, între localităţule Mişca şi Vânători".

Sebi a fost identificat după hainele pe care le purta, dar va fi făcut şi un test ADN pentru a stabili cu exactitate dacă este el. Necropsia va arăta dacă băiatul a murit de frig sau a fost ucis, iar trupul a fost ascuns acolo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Cum a fost găsit Sebi, copilul de şapte ani din judeţul Arad. Mărturiile ciobanului care a dat peste cadavrul băiatului