Antena Meniu Search
x

Video Primele imagini de la locul unde a fost găsit Sebi, copilul de şapte ani dispărut în urmă cu aproape trei luni

Au apărut primele imagini de la locul unde Sebastian Ionel Corbei, copilul de şapte ani dispărut la începutul lunii ianuarie a fost găsit.

de Monica Palade

la 03.04.2021, 21:28

Vezi și

O misiune care s-a dovedit imposibilă pentru sute de oameni, poliţiştii, pompieri, poliţişti de frontieră, câini de urmă, care au participat la căutarea sa. 

Astăzi, băieţelul a fost găsit de un cioban la doar nouă kilometri de casa sa. Trupul neînsuflețit a fost depistat, sâmbătă, în jurul orei 13.00, în zona localității Vânători.

Citeşte şi: Cum a fost găsit Sebi, copilul de şapte ani din judeţul Arad. Mărturiile ciobanului care a dat peste cadavrul băiatului

„În urma primelor verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, s-a constatat faptul că, pe câmp, într-un loc greu accesibil, se află cadavrul unui copil aflat în stare de descompunere, cu îmbrăcămintea și încălțămintea identice cu ale minorului Corbei Sebastian Ionel, dispărut de pe raza localității Vânători, în ziua de 09.01.2021.”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

Pe acelaşi subiect

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Arad, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, s-au deplasat la fața locului pentru cercetări. Cercetările continuă în acest caz.

O poveste sfârşită prost

La începutul lunii ianuarie, în zona localității Mișca, a fost raportată dispariția unui copil de 7 ani. Mama copilului a anunțat la 112 că băiatul a plecat de dimineață la joacă și nu s-a mai întors. Sebastian a fost căutat de zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari, timp de o lună. Fără succes însă. Într-un final salvatorii au renunţat să-l mai caute.

Au apărut şi informaţii cum că micuţul ar fi văzut de cineva în Bucureşti, însă copilul ar fi fugit până la sosirea Poliţiei. Totul s-a dovedit acum că a fost doar o pistă falsă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Primele imagini de la locul unde a fost găsit Sebi, copilul de şapte ani dispărut în urmă cu aproape trei luni