Călătorie culinară în Paris. Care sunt secretele unui preparat franțuzesc delicios
Mâncarea franţuzească ne face pe toţi să oftăm de poftă. Andreea Gherasim este ghidul nostru în materie de mâncăruri fine și s-a întors de la Paris cu savoarea capitalei Franţei, dar și cu câteva secrete pentru prepararea unei rețete franțuzești delicioase.
Mâncarea franţuzească ne face pe toţi să oftăm de poftă. Andreea Gherasim este ghidul nostru în materie de mâncăruri fine și s-a întors de la Paris cu savoarea capitalei Franţei, dar și cu câteva secrete pentru prepararea unei rețete franțuzești delicioase.
În Franţa, prima masă a zilei presupune un ritual de-a dreptul. Nu degeaba pe străzile Parisului, încă de la primele ore ale dimineţii, mirosul este îmbietor.
Călătoria culinară continuă, iar după un mic dejun autentic franţuzesc ajung în "conacul" delicateselor. Pe una din cele mai frumoase străzi din capitala Franţei, acolo unde se simte şi aerul românesc.
Pe Andreea a întâmpinat-o Ioana, o româncă stabilită recent în Paris. Ştie în detaliu ce însemană o experienţă franţuzească autentică şi nu se zgârceşte cu explicaţiile.
Vinuri pe care întreaga echipă de români le selcţionează atent, pentru fiecare etapă a mesei.
Brânzeturile nu lipsesc de la nicio masă. Se ştie, fără ele, experienţa franţuzească nu va fi niciodată una completă. Şi ar fi păcat.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰