Antena Meniu Search
x

Video Şedinţa foto cu tematică, la mare căutare de Paşte. Cât ajunge să coste o sesiune de o oră, alături de familie

În prag de Paşte, fotografii profesionişti lucrează de zor. Şedinţele foto cu tematică sunt la mare căutare, mai ales în rândul familiilor cu copii. Cu decoruri unice care să atragă atenţia clienţilor, fiecare fotograf vrea să le dăruiască oamenilor o amintire de neuitat. 

de Cristi Georgescu

la 06.04.2023, 08:10

Vezi și

Forfotă mare într-un studio foto din Ploieşti. De la mic la mare, întreaga familie, a venit să se pozeze. Şedinţele au început în urmă cu două săptămâni, iar agenda creatorilor de amintiri e aproape plină. 

Daniel Mihalache, administrator studio foto: Este destul de încărcată, cu toate acestea să zic că ne-ar fi ajutat o vacanţă mai mare a copiilor, măcar cu două săptămâni înainte de paşte, dar cu toate acestea sunt programări şi înainte de paşte și după paşte. 

Cât durează şi cât ajunge să coste o şedinţă foto

O şedinţă foto durează în medie între 45 de minute şi o oră. Asta în condiţiile în care cei mici ascultă de indicaţiile fotografului. În tot acest timp, ei sunt trecuţi prin cinci decoruri diferite.  Fotografia perfectă implică multă muncă, iar specialiştii fac tot ce le stă în putinţă pentru a le capta atenţia celor mici, astfel încât să prindă cele mai bune cadre.

Pe acelaşi subiect

Daniel Ionescu, fotograf: Avem familii care vin an de an şi ne întreabă cu mult timp înainte, haideţi faceţi de Paşte, faceţi de Crăciun.  Pe tot parcursul anului, noi suntem pregătiţi. 

Alina Mihalache, editor foto: După ce clienţii ne calcă pragul studioului , ne ia undeva la o săptămână maximum, să le înmânăm fotografiile digitale. 

Loredana Iacob, clientă: A fost foarte frumos, distractiv. Facem amintiri frumoase. 

Delia Tudorache, client: Având în vedere că nu facem o şedinţă foto în fiecare zi, eu zic că merită să venim măcar o dată. 

Preţul unei şedinţe foto cu tematică porneşte de la 350 de lei şi poate ajunge până la 550 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Şedinţa foto cu tematică, la mare căutare de Paşte. Cât ajunge să coste o sesiune de o oră, alături de familie