Antena Meniu Search
x

Înghesuială în studiourile foto, pentru imagini de neuitat în decoruri pascale

Paştele a venit mai devreme pe reţelele de socializare! Unde mii de români şi-au pus deja fotografii colorate, cu iepuraşi şi ouă strălucitoare. Cele mai multe like-uri le strâng cei care investesc în şedinţe foto profesioniste.

de Redactia Observator

la 14.04.2019, 23:01

Vezi și

Paştele a venit mai devreme pe reţelele de socializare! Unde mii de români şi-au pus deja fotografii colorate, cu iepuraşi şi ouă strălucitoare. Cele mai multe like-uri le strâng cei care investesc în şedinţe foto profesioniste. Între 150 şi 300 de lei costă un album cu imagini ca la carte, într-un decor de basm, pus la dispoziţie de fotografi. Sunt sume pe care tot mai mulţi români le plătesc, pentru a avea amintiri de neuitat în familie. 

Într-un decor de poveste, cu o tematică anume, clienţii sunt aşteptaţi. Cei mai răsfăţaţi sunt copiii. Ei au şi o diversitate de obiecte şi ţinute puse la dispoziţie de fotografi. 

Odată alese ţinutele, nu trebuie decât să înceapă joaca. Pentru că despre asta este vorba atunci când modelul este un copil. Asta nu înseamnă că misiunea fotografului este uşoară. 

Andra este unul dintre fotografii care oferă tot ce trebuie clienţilor ei, mai ales că are o colaborare cu o croitoreasă care-i face ţinutele de poveste: "O şedinţă foto este 350 de lei, în aceşti bănuţi intră 20 de fotografii editate, 20 de fotografii printate şi pun la dispoziţie hăinuţe pentru fetiţe şi băieţei până în doi ani."

Pe acelaşi subiect

Şedinţele foto au cel mai mare succes atunci când părinţii nu intervin, iar copilul poate face tot ce doreşte. 

În această perioadă este forfotă mare şi în studioul Florinei, unde o familie vrea să aibă amintirile perfecte pentru perioada Paştelui. Şedinţa foto durează aproape o oră. Timp în care prinţesa din poveste îşi intră în rol fără probleme. 

Nu este simplu să îţi păstrezi clienţii, însă. Fotografii trebuie să investească regulat în decoruri accesorii, dar şi aparatură. 

Indiferent de preț, trendul este în creștere. Oamenii dau chiar și sute de euro pentru o ședință foto peste hotare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Înghesuială în studiourile foto, pentru imagini de neuitat în decoruri pascale