Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ședințele foto de familie, la mare căutare de sărbători

Un an dificil se poate încheia şi cu un zâmbet. Iar acel zâmbet merită să fie întipărit în amintirile care vor dăinui peste ani. Aşa gândesc multe familii care, în această perioadă, îşi oferă în dar un album foto. În Constanţa, un studio specializat în fotografiile de familie îşi primeşte clienţii într-un decor de poveste.

de Redactia Observator

la 12.12.2020 , 17:44

  • Preţul pentru o ședință foto profesională variază între 400 și 600 de lei.
  • Clienţii primesc un album care conţine 20 de fotografii. 

2020 este un an pe care mulţi dintre noi ar vrea să-l uite. Sau, cel puţin, să păstreze din el doar puţinele clipe frumoase. Într-un studio foto din Constanţa, criza de anul acesta a fost dată uitării. Fotografiile de familie care se fac aici capturează doar momentele de fericire.

Alex Mușat, fotograf: Pozele de familie se fac de foarte mult timp, cred că oricine îşi aduce aminte o poză cu el când era mic, împreună cu părinţii. Nu putem accent pe ele imediat ce le facem, ci după ce timpul îşi lasă o amprentă.

Ca în fiecare an, Alex a pregătit un decor spectaculos, gândit până la cele mai mici detalii. Clienții lui, de cele mai multe ori, copii, sunt fascinați de lumea în miniatură în care intră. 

Vezi și

Clientă: Am zis să avem şi noi o amintire frumoasă de Crăciun, este prima şedinţă foto pe care am făcut-o până acum şi cea mică şi-a dorit foarte mult...

Alex Mușat, fotograf: Mie îmi place foarte mult tema asta cu o căsuţă din poveşti şi de Crăciun ce putea fi mai potrivit decât să fac fesul lui Moş Crăciun reinterpretat într-o căsuţă.

Fotografii care au deschis ușile studiorilor, au grijă ca cei care le calcă pragul să se simtă în siguranţă.

Alex Mușat, fotograf: Ne uităm pe programări şi cu o zi înainte ne sunăm toţi clienţii şi îi întrebăm... sunteţi ok, aţi avut simptome, e cineva din familie? Şi unii au fost care au spus da am avut pe cineva care a avut simptome... Haideţi să reprogramăm! 

Deşi când stau la poză, clienţii nu poartă mască, Alex şi echipa lui au grijă să fie protejaţi. 

Alex Mușat, fotograf: Noi în timpul şedinţelor avem şi mască şi vizieră şi stăm la trei-patru metri pentru portrete nu ne mai apropiem, avem lentilele tele să le facem portretele. Şedinţa durează jumătate de oră iar după fiecare client noi dezinfectăm.

Preţul pentru o ședință foto profesională variază între 400 și 600 de lei. În schimb, clienţii primesc un album care conţine 20 de fotografii. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Ședințele foto de familie, la mare căutare de sărbători