Antena Meniu Search
x

Sediul unei firme de textile, daramat de un TIR

Cutremur la o firma de textile din Cluj dupa ce doua TIR-uri s-au ciocnit iar unul a intrat in cladirea in care lucrau mai multi oameni. A fost un miracol ca nimeni nu a fost accidentat.

Vezi și

Dintr-o data o bubuitura, cainele o inceput sa urle foarte urat si am crezut ca iara-i cutremur ca in 77”, spune unul dintre martori.

Accidentul s-a produs dupa ce cablul cu care un autocamion era tractat de un alt autotren s-a desprins. O fractiune de secunda, in care autovehiculul din fata a franat la semafor.

 Eram pregatit pentru iesire cu masina mea. Daca mergeam cinci minute mai devreme puteam sa mor”, spune proprietarul casei avariate.

Un zgomot foarte puternic urmat de o bubuitura. Pe asfalt urmele de franare se intind pe mai bine de 50 de metri.

Accidentele in zona par sa se tina lant de cand s-a facut trecerea de pietoni si s-a montat semaforul. “In fiecare zi se intampla ceva. Ori moare cineva, ori face accident. In fiecare zi”, mai spune proprietarul.

“Din fericire nu s-au inregistrat victime, conducatorii auto au fost testati. Nu a existat pericol de explozie”, adeclarat subinspector Ovidiu Onesimiuc, Serviciul Rutier Cluj.

In cladirea avariata functioneaza o firma de textile. angajatii erau la munca in momentul in care s-a produs accidentul. Soferul care nu a asigurat cum ar fi trebuit tractarea autospecialei va fi sanctionat contraventional.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Sediul unei firme de textile, daramat de un TIR