Antena Meniu Search
x

Sfarsit sinistru pentru o batrana din judetul Neamt

Sfarsit sinistru pentru o batrana de 82 de ani din judetul Neamt. Femeia a fost gasita fara suflare, inchisa in beciul casei, dezbracata. Iar criminalul a incercat sa-si piarda urmele. A tras peste capacul de la beci cateva cartoane si un covor

Vezi și

Pe tanti Elena o respecta tot satul. Ajunsa la 82 de ani, locuia singura intr-o casa veche de jumatate de secol, iar copiii o vizitau destul de des, mai ales ca locuiesc in comune apropiate. Ultima oara au fost pe la ea in a treia zi de Paste. De atunci, femeia n-a mai raspuns la telefon. Asa ca, rudele au rugat o vecina sa vada daca nu s-a intamplat ceva grav. Din pacate, teama lor s-a adeverit. “Era cu fata in jos dezbracata, intr-un pieptaras”, a spus o vecina.

Iar vecinii s-au gandit imediat la un posibil suspect. Un nepot, care statea gard in gard cu femeia si cu care nu se prea intelegea. Mai mult, rudele spun chiar ca batrana si-ar fi presimtit sfarsitul, exact asa cum a fost. Si i-ar fi spus totul ginerelui. “Tare ma tem ca astia or sa ma omoare si or sa mabage in beci”, i-ar fi zis femeia ginerului.

Principalul suspect neaga insa acuzatiile. El spune ca singurul din familie care s-ar fi certat cu batrana ar fi un fiul al lui de 16 ani, dar pe care nu l-a mai vazut de cateva zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Sfarsit sinistru pentru o batrana din judetul Neamt