Antena Meniu Search
x

Poliţia cercetează suspecţi în cazul poliţistului înjunghiat în Iaşi

Incident şocant în Iaşi. Un poliţist a fost înjunghiat în zorii zilei chiar lângă un spital. Tânărul este agent la Brigada Operaţiuni Speciale.

Vezi și

Incident şocant în Iaşi. Un poliţist a fost înjunghiat în zorii zilei chiar lângă un spital. Tânărul, care este agent la Brigada Operaţiuni Speciale, era într-un club când a fost atacat. Suspecţii fac parte din clanul Corduneanu.

Poliţistul de 33 de ani, angajat al Brigăzii de Operaţiuni Speciale, a fost înjunghiat dimineaţă, în urma unui conflict spontan pe care l-a avut cu un bărbat într-un club din Iaşi. Poliţistul se afla în timpul liber şi era însoţit de prietena sa, el fiind internat în spital în stare stabilă.

Incidentul a avut loc într-un club din Iaşi, în care poliţistul, angajat al Brigăzii de Operaţiuni Speciale din subordinea IGPR, se afla cu prietena sa.

Poliţistul era în timpul liber, iar martorii afirmă că, la finalul petrecerii, duminică dimineaţă, a intrat în conflict spontan cu un alt bărbat aflat în club. Cei doi s-ar fi bătut, iar poliţistul a plecat la spital, pentru că era lovit la faţă. Pe drum, poliţistul se pare că a fost urmărit, fiind înjunghiat în zona braţului.

Victima are 33 de ani şi, conform medicilor de la Spitalul "Sfântul Spiridon" Iaşi, este în stare stabilă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene, Anca Alexandra Vîjiac, a declarat că a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor, ancheta fiind condusă de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Poliţia cercetează suspecţi în cazul poliţistului înjunghiat în Iaşi