Antena Meniu Search
x

Noi simptome de coronavirus la copii, raportate de medicii din SUA

Autorităţile din Statele Unite atrag atenţia unui nou simptom care pare provocat de coronavirus şi poate fi fatal la copii. Trei copii care au decedat în New York au fost diagnosticaţi cu sindrom inflamator, iar alţi 73 sunt purtători. Statele Unite continuă să facă cercetări cu privire la originea virusului. Potrivit unui raport al serviciilor secrete americane laboratorul din Wuhan ar fi fost închis în luna octombrie, a anului trecut, după un eveniment catastrofal.

de Redactia Observator

la 10.05.2020, 13:42

Vezi și
  • Medicii din SUA au documentat noi simptome la copii
  • Peste 80.000 de decese în SUA

Potrivit unor publicaţii internaţionale, serviciile secrete americane au monitorizat activitatea dispozitivelor mobile din laboratorul de virologie din Wuhan.

Conform datelor, după 7 octombrie nu a mai fost nicio convorbire, ceea ce ar putea să însemna că s-a întâmplat o catastrofă, evidenţiază aceştia.

În timp ce serviciile încearcă să găsească originea virusului, medicii din Statele Unite se confruntă cu o nouă afecţiune care pare cauzată de COVID-19. Petele roşii şi inflamaţia vaselor de sânge au condus la moartea a trei copii din New York, printre care şi un băieţel de doar 5 ani.

Andrew Cuomo, guvernatorul New York-uluiPrioritatea pentru noi este abordarea unei noi probleme, care este cu adevărat deranjantă. Problemă ce arată modul în care virusul COVID poate afecta tinerii, sugarii, copiii din școala primară.

Medicii caută remedii pentru noul virus, iar măsurile se relaxează peste Ocean. În 47 de state din totalul de 50 sunt ridicate astăzi din restricţii. Magazinele, restaurantele şi barurile vor fi redeschise. Însă carantina a afectat multe afaceri, iar mulţi patroni nu declarat falimentul.

Fostul preşedinte al Statelor Unite l-a criticat pe succesorul său, Donald Trump, pentru modul în care a gestionat criza de coronavirus. Printr-o înregistrare audio, Barack Obama a numit pandemia un dezastru de care s-a profitat politic peste Ocean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Noi simptome de coronavirus la copii, raportate de medicii din SUA