Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Situație incredibilă la Vaslui! Femeia care şi-a aruncat bebeluşul în toaletă, la o zi după ce l-a născut, este LIBERĂ ca pasărea cerului

O femeie din Negrești și-a aruncat bebelușul născut prematur, într-un WC, imediat după ce i-a dat viaţă, însă ea este în continuare în libertate.

de Redactia Observator

la 02.10.2017 , 19:12

O femeie din Negrești (Vaslui) și-a aruncat bebelușul născut prematur, într-un WC, imediat după ce i-a dat viaţă, însă ea este în continuare în libertate.

Alarma a fost dată săptămâna trecută, când angajaţii unei fabrici de confectii din localitate au descoperit, în WC-ul societății, cadavrul unui nou-născut. Polițiștii au descoperit-o rapid pe mama criminală, Mihaela Maxim, de 42 de ani, care lucrează chiar la fabrica respectivă.

Articolul continuă după reclamă

În faţa anchetatorilor, femeia a povestit că s-a lovit de un obiect din casă și lovitura i-ar fi provocat naşterea prematură, la 8 luni, că a pus fãtul într-o cutie şi l-a lăsat sub pat, până a doua zi, fără sã ştie dacã este viu sau mort. 

Pe acelaşi subiect

Dimineaţã a pus cutia într-o sacosã şi a plecat la serviciu. A aşteptat un moment potrivit şi a plecat la baie unde a scãpat de nou-născut. A fost însă observatã de douã colege care au urmãrit-o şi, ulterior, au făcut macabra descoperire. 

În ciuda gravității faptei ei, Mihaela Maxim este în continuare în libertate, potrivit vremeanoua.ro.

Înainte de fi formulate acuzatii pe numele femeii, anchetatorii asteaptă rezultatul necropsiei pentru a stabili dacă fătul a fost născut viu sau nu. “Autopsia va stabili cauzele mortii și, în funcție de acestea, se vor putea face acuzatii de pruncudidere”, spun surse din anchetã.

De asemenea, femeia va fi supusă unui examen psihiatric si psihologic care să determine dacã avea sau nu discernãmânt în momentul în care si-a aruncat copilul în WC.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Situație incredibilă la Vaslui! Femeia care şi-a aruncat bebeluşul în toaletă, la o zi după ce l-a născut, este LIBERĂ ca pasărea cerului