Antena Meniu Search
x

OBSERVATOR SPECIAL! Slabire prin metoda japoneza

Japonezii au inventat un aparat care ne ajuta sa slabim, dar sa ne si detoxifiem in acelasi timp. Iar terapeutii spun ca pentru a fi ca noi, ne ajung zece sedinte

Vezi și

Laura este model profesionist si investeste mult timp in propria imagine. Petrece ore intregi in sala de fitness. Trage de greutati si alearga pe banda. Pentru cineva care se plimba pe podiumurile de moda nu e suficient, asa ca pentru a mai pierde un kilogram si pentru a face o detoxifiere ca la carte, Laura a apelat la un aparat minune, inventat de japonezi. Arata ca un tub si are efect de sauna. Pana sa intre in aparat, modelul este masurat de terapeut.

Masuratorile se fac cu acest cantar special. Vom vedea rata metabolica, grasimea subcutanata, grasimea viscerala, grasimea de pe organe, daca aceasta exista. Odata terminate masuratorile, Laura intra in tub.

Un sfert de ora se sta cu fata in jos. "Pentru ca suntem la prima sedinta vom pune temperatura aparatului mai mica. La sapte sau sapte jumatate pentru ca vreau sa vad cum reactioneaza metabolismul dumneavoastra", a spus specialistul.

Aparatul inventat de japonezi accelereaza activitatea metabolismului pentru a elimina toxinele si metalele grele din organism.

El se bazeaza pe raze infrarosii de origine organica. Stimuleaza termosudatia, dar nu este acea transpiratie de tip unu care atunci cand mergem la sala transpiram si scoatem si sarurile din organism. Este o transpiratie de tip doi, mult mai profunda care elimina doar toxinele din corp. "E foarte placut. E ca si cum ai sta la soare", a spus Laura.

O sedinta de 30 de minute produce aceeasi cantitate de transpiratie ca o alergare de 20 kilometri, iar kilogramele in plus devin istorie. Desigur, fiecare persoana slabeste diferit.

"Depinde de la om la om, in functie de cum e metabolismul lui. Noi dupa prima sedinta ne dam seama cam ce fel de metabolism are. In general, se recomanda un pachet de zece sedinte", a declarat terapeutul care se ocupa de proces.

Dupa 30 de minute, Laura iese din aparat. Acum este momentul adevarului. Primul rezultat este unul palpabil. Pielea ramane ca de bebelus. Apoi se fac, din nou, masuratorile.

"Ai dat 200 de grame jos, iar varsta metabolica a scazut cu doi ani. Deci rezulta ca ai un metabolism foarte bun si in doar 30 de minute de Yashi Dome ai reusit sa slabesti", a spus specialistul.

Laura duce o viata sanatoasa, asa ca aparatul nu a avut mult de lucru in cazul ei. Exista insa si persoane cu un regim alimentar dezordonat care dupa zece sedinte au pierdut pana la 11 kilograme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » OBSERVATOR SPECIAL! Slabire prin metoda japoneza