Antena Meniu Search
x

Video Șofer cu deșeuri medicale în brațe, oprit de comisarii de mediu în inima Capitalei: "Vă rog frumos, deschideţi uşa! Aveţi ceva de ascuns?"

Vă amintiţi imaginile cu sute de kilograme de deşeuri infectate cu coronavirus, îndesate cu inconştienţă în saci lăsați la voia întâmplării? Scene şi mai revoltatoare s-au repetat astăzi chiar în mijlocul Capitalei. O dubă neinscripţionată, plină cu deşeuri medicale, a fost oprită de poliţie în trafic. A urmat un scandal în plină stradă.

de Redactia Observator

la 18.05.2021, 22:38

Vezi și

Pe mijlocul şoselei, şoferul firmei de transport aleargă cu câţiva saci de deşeuri medicale în braţe. Duba e plină cu măşti folosite, cu halate şi cu recipiente luate de la cabinetele stomatologice. Ţinute ascunse de reprezentanţii firmei de transport chiar şi în faţa comisarilor de mediu. 

Discuție comisar de mediu - șofer:

Vă rog frumos, deschideţi uşa! Aveţi ceva de ascuns?

Nu, n-am nimic de ascuns. 

Păi şi atunci?

Conflictul se aprinde când în scenă intră şi un martor:

Ce vrei tu, aici, măi? Tu ce vrei?

Dar nu puneţi mâna pe mine! 

Dar nu vreau să pun. Dar nici dumneavoastră nu puneţi mâna pe mine! 

Vă rog să nu mai ţipaţi! 

România produce în mod normal peste 16.000 de tone de deşeuri medicale pe an. Odată cu anul pandemiei, cantitatea a explodat. Tot gunoiul care iese din spitale trebuie sortat şi sigilat în recipiente speciale, înainte să fie transportat spre incineratoare. Când au verificat într-un final încărcătura, comisarii Gărzii de Mediu au găsit şi deşeuri periculoase printre ceilalţi saci, însă ancheta nu s-a încheiat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Șofer cu deșeuri medicale în brațe, oprit de comisarii de mediu în inima Capitalei: "Vă rog frumos, deschideţi uşa! Aveţi ceva de ascuns?"