Antena Meniu Search
x

Imagini revoltătoare. Şofer de microbuz, filmat când fumează, numără bani la volan şi circulă cu uşa deschisă!

Sunt şoferi care nu renunţă la obiceiuri periculoase nici măcar atunci când sunt filmaţi. Dovada stă într-un nou reportaj filmat cu o cameră ascunsă.

Vezi și

În România, sunt şoferi care nu renunţă la obiceiuri periculoase nici măcar atunci când sunt filmaţi. Dovada stă într-un nou reportaj filmat cu o cameră ascunsă, într-un microbuz care circulă pe o rută aglomerată.

Şoferul este surprins fumând la volan, conduce cu uşa deschisă, numără bani şi este mai atent la telefonul mobil decât la trafic. În aceste ipostaze a fost surprins de cel puţin două ori. Vieţile călătorilor sunt în pericol, dar chiar şi aşa şoferul nu înţelege unde a greşit.

Conducătorul auto a încălcat reguli pe bandă rulantă. Nu doar că nu a eliberat niciun bilet călătorilor, dar odată pornit la drum, a fost mai preocupat să numere bani. Şi-a aprins o ţigară şi a privit mai mult în telefon decât în trafic.

Primele imagini cu el au apărut dimineaţă în spaţiul public. Reporterii Observator au pornit în căutarea lui. L-au găsit când conducea în acelaşi mod periculos. Tot cu ţigara la volan. 

Imaginile au fost surprinse pe linia care face legătură între cartierul Fundeni şi comuna Ştefăneşti, de lângă Bucureşti. 

Tânăra care l-a filmat pe şofer cu telefonul mobil, susţine şi că acesta a mers cu uşa din faţă deschisă o bună bucată din traseul lung de aproximativ 20 de kilometri. Chiar dacă în acel moment, în interior, erau mai multe persoane. 

După ce invită echipa de filmare să iasă din maşina pe care o conduce, şoferul porneşte în trombă. Insă imaginile au fost vizionate şi de şefii lui. 

Ionel Drumea, administrator firma de transport: "Am o sută şi ceva de inşi pe cap, nu numai cu maxi-taxi, că eu mă ocup cu mai multe, şi le spun permanent: <<Bă, vedeţi, aveţi grijă, vorbiţi frumos cu oamenii!>> Dar tot ce vor ei aia fac!  Şoferul va fi oricum sancţionat! Dar te pune într-o postură proastă din toate punctele de vedere!"

În Neamţ, un alt şofer a stârnit revolta tuturor călătorilor. 

Atitudinea şoferilor este doar una dintr-un lung şir al problemelor transportului în comun. 

Pentru 2-3 lei, cât costă un bilet, oamenii îşi riscă viaţa, în maşini care aproape se dezmembrează pe şosea. 

În unele microbuze, barele de care ar trebui să se ţină călătorii abia mai stau prinse în şuruburi. Găurile din elementele de plastic sunt nituite. Chiar şi aşa, maşinile trec de Inspecţia Tehnică Periodică, obligatorie la şase luni. 

Un astfel de microbuz a luat foc, zilele trecute, în apropiere de Bucureşti. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Imagini revoltătoare. Şofer de microbuz, filmat când fumează, numără bani la volan şi circulă cu uşa deschisă!