Antena Meniu Search
x

Şoferul unui microbuz școlar, prins beat la volan. Mergea să ducă elevi spre școală

Şoferul unui microbuz care urma să transporte mai mulţi elevi spre şcoală a fost prins băut la volan! Totul s-a întâmplat într-o comună din judeţul Brăila.

de Redactia Observator

la 12.09.2019, 17:29

Vezi și

Şoferul unui microbuz care urma să transporte mai mulţi elevi spre şcoală a fost prins băut la volan! Totul s-a întâmplat într-o comună din judeţul Brăila.

Era 7 și 40 de minute când politiştii din Făurei l-au oprit pe bărbatul de 51 de ani, în comuna Visani. Conducea microbuzul școlar băut, dar nu avea în el elevi. Mergea către localitatea Plăşoiu, din județul Brăila, de unde urma să îi aducă înspre școală.

La proba cu alcooltestul șoferul a fost depistat cu o concentrație de 0,26mg per litru alcool pur în aerul expirat. Imediat a fost amendat cu suma de 1,305 lei și i-a fost suspendat și permisul pentru următoarele 90 de zile.

Oamenii legii s-au asigurat mai apoi că omul nu mai urcă la volanul vehiculului, dar și că elevii vor ajunge în siguranță la cursuri.

Fapta se petrece în contextul în care la începutul anului școlar polițiștii rutieri i-au instruit pe șoferii de microbuze din Brăila, pentru că aceste situații să nu fie întalnite.

Nu este exclus că pentru fapta să șoferul indisciplinat să rămână și fără locul de muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Şoferul unui microbuz școlar, prins beat la volan. Mergea să ducă elevi spre școală