Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un şofer scăpat cu viaţă după ce a intrat cu maşina într-un parapet, a murit după 5 minute, lovit de o dubă

Un şofer scăpat cu viaţă după ce a intrat cu maşina într-un parapet, a murit după 5 minute, lovit de o dubă. Omul se dăduse jos din autoturismul lui imediat după ce ieşise de pe şosea.

de Redactia Observator

la 24.01.2019 , 12:50

Şoferul avea 63 de ani Un şofer scăpat cu viaţă după ce a intrat cu maşina într-un parapet, a murit după 5 minute, lovit de o dubă - deschide.md

Un şofer scăpat cu viaţă după ce a intrat cu maşina într-un parapet, a murit după 5 minute, lovit de o dubă. Omul se dăduse jos din autoturismul lui imediat după ce ieşise de pe şosea.

Un șofer a a ajuns cu mașina într-un parapet, însă după ce a coborât din automobil, a fost lovit mortal de dubă. Tragedia a avut loc miercuri, între Ialoveni şi Cimișlia, în Moldova.

Silvia Vetcu, ofițerul de presă al IP Ialoveni, a declarat pentru Deschide.MD că victima, un bărbat în vârstă de 63 de ani, originar din localitatea Baurci, Ceadâr-Lunga, se deplasa la volanul unui automobil Ford Fusion, când a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un parapet.

Articolul continuă după reclamă

"După impact, bărbatul a ieșit din habitaclu, pentru a vedea care este starea automobilului după accident, însă, din nefericire a fost lovit mortal de un microbuz de marca Volkswagen, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de  de 33 de ani, originar din localitatea Băcioi, municipiul Chișinău. Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.", a precizat Vetcu.

Presa de peste Prut scrie că şoferul mort aduna cioburi de pe şosea, când a fost lovit de dubă. El încerca să cureţe carosabilul, pentru a evita riscul ca alte maşini să-şi deterioreze cauciucurile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Un şofer scăpat cu viaţă după ce a intrat cu maşina într-un parapet, a murit după 5 minute, lovit de o dubă