Antena Meniu Search
x

Video Sorin Bontea, o nouă victorie la Chefi la cuţite: ”Ionuţ s-a născut să gătească. Are talent și un gust senzațional”

Ionuț Belei este marele câştigător al sezonului cu numărul 8 Chefi la cuţite, de la Antena 1. Sorin Bontea a vorbit la Observator despre echipa câștigătoare și despre tensiunile dintre concurenții Chefi la cuţite, care visau la un loc în marea finală.

de Redactia Observator

la 17.12.2020, 16:34

Vezi și
  • Ionuţ a făcut parte din echipa lui chef Sorin Bontea, care ajunge astfel la 4 sezoane câştigate.
  • Ultima ediţie a celui de-al 8-lea sezon „Chefi la cuţite” a fost lider detaşat de audienţă.

Ionuţ a făcut parte din echipa lui chef Sorin Bontea, care ajunge astfel la 4 sezoane câştigate la Antena 1. 

”Eu nu am facut mare lucru. Mi-am facut datoria de a duce oameni în semifinala, iar de acolo a depins doar de ei. Iar Ionuț (...) cât de bine a gatit a dovedit în finală și așa a câștigat sezonul”, a spus Sorin Bontea.

Întrebat dacă se aștepta să ajungă cu doi oameni în marea finală, Sorin Bontea a răspuns sincer că se aștepta ca doar Ionuț Belei să ajungă, din echipa lui, în această etapă a concursului.

”Mă așteptam ca finaliștii să fie Ionuș, Cristi și Blenche.  Jocul greșeala așteaptă. Echipa lui Cătălin a gătit foarte bine, dar uite, le-a lipsit antrenamentul. (...) Nu a fost așa mare bucurie în echipa mea, dar ei au fost constienți ca unul singur câștigă. Eu asta le spun concurenților de fiecare dată. Trebuie să lucreze ca o echipă, dar doar unul singur câștigă. Faptul că am intrat de 11 ori la duel, asta a fost foarte bine pentru ei. I-a antrenat”, a mai spus Sorin Bontea.

Chef Sorin Bontea: Ionuț s-a născut să gătească

Sorin Bontea a recunoscut că a avut emoții în legătură cu echipele alese de Ionuț și Maria, pentru marea finală, pentru că știa că au existat conflicte între ei și ceilalți concurenți.

”Am avut emoții, sincer. I-am și spus lui Ionuț că și-a făcut o echipă care ori te doboară, ori te ajută să câștigi finala. Ionuț e plecat de mic în Germania, a lucrat în constructii, printr-o împrejurare a ajuns să gătească în restaurant. Eu cred ca el s-a născut să gătească. Are talent, ceea ce e foarte important, și un gust senzațional, a spus chef Bontea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Sorin Bontea, o nouă victorie la Chefi la cuţite: ”Ionuţ s-a născut să gătească. Are talent și un gust senzațional”