Antena Meniu Search
x

Special! Cercetătorii britanici au decretat cea mai productivă zi din săptămână: Marţea

Cercetătorii britanici nu se plictisesc niciodată. Tot timpul găsesc lucruri, fenomene, situaţii spre a fi studiate. Acum a venit momentul să decreteze cea mai productivă zi din timpul săptămânii

Vezi și

Cercetătorii britanici nu se plictisesc niciodată. Tot timpul găsesc lucruri, fenomene, situaţii spre a fi studiate. Acum a venit momentul să decreteze cea mai productivă zi din timpul săptămânii. Spre surprinderea unora, aceasta e marţea.

La polul opus, ziua în care randamentul nostru este la cele mai scăzute cote este vinerea. Pentru că, spun oamenii de ştiinţă, deja vinerea începe să ne miroasă a weekend şi nu mai avem niciun chef de muncă.

Esenţial este să aveţi un loc de muncă unde să vă simţiţi bine şi să faceţi ce vă place. Astfel, veţi fi productivi toată săptămâna. Românii nu rezonează în totalitate cu studiul cercetătorilor britanici. Chiar să fie marţea cea mai productivă zi şi vinerea cea mai neproductivă?!

E-adevărat, weekendul aduce o stare de bucurie şi de relaxare tuturor, însă pentru a fi eficienţi şi a da randament, mai trebuie ţinut cont de un aspect.

În concluzie, starea noastră emoţională dictează nivelul de productivitate şi de eficienţă din câmpul muncii. Dacă ne iubim munca, nu vom resimţi niciun fel de efort.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Special! Cercetătorii britanici au decretat cea mai productivă zi din săptămână: Marţea