Antena Meniu Search
x

Curs valutar

SPECIAL! Greşeli care îţi strică ziua

Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă! Dar la fel şi ziua proastă. Depinde doar de noi să o transformăm. Iar pentru asta nu sunt necesare cine ştie ce eforturi ieşite din comun

de Redactia Observator

la 01.10.2014 , 21:10

Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă! Dar la fel şi ziua proastă. Depinde doar de noi să o transformăm. Iar pentru asta nu sunt necesare cine ştie ce eforturi ieşite din comun

Cercetătorii americani s-au ocupat şi de această problemă, din secunda în care au realizat că umanitatea are nevoie de ajutor. Oamenii de ştiinţă de peste Ocean au făcut o listă cu greşelile matinale pe care suntem tentaţi să le facem, fără să ne gândim nicio secundă că ne-ar ajuta să transformăm o dimineaţă dezastruoasă într-una perfectă.

Pentru mulţi oameni, dimineţile sunt un coşmar. Unii nu s-ar da jos din pat sub nicio formă, alţii se gândesc la problemele pe care le au de rezolvat, iar alţii sunt pur şi simplu neplăcuţi, fără un motiv anume.

Vezi și

Partea bună este că putem apela la tot felul de trucuri de natură să ne umple de energie, dacă nu chiar să ne facă de-a dreptul fericiţi. Iar un mic-dejun bogat în proteine ar fi primul pas. Cu o condiţie: să avem bunul obicei de a mânca dimineaţă.

Nutriţioniştii ştiu perfect de ce nu trebuie să sărim peste un mic-dejun proteic. "Dacă noi mâncăm proteine, nivelurile serotoninei vor fi menţinute la o constanţă ceea ce ne va da posibilitatea să fim mult mai activi pe parcursul zilei, să ne putem concentra mai bine şi în acelaşi timp nu vom mai suferi de senzaţia de foame. Putem face combinaţii cu carbohidraţi şi proteine, adică lapte, pâine de secară integrală, pâine integrală".

Şi hidratarea joacă un rol important în crearea unei dispoziţii bune. Un motiv în plus să adăugaţi o cană de ceai sau o limonadă mesei de dimineaţă. Nici sportul pe stomacul gol nu e în regulă.

Odată ce aţi îndeplinit aceste condiţii pentru un început de zi perfect, vă puteţi îndrepta liniştiţi spre serviciu. Iar dacă în drumul către locul de muncă evitaţi gândurile negative şi grijile de orice fel, cu siguranţă totul va decurge aşa cum vă doriţi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » SPECIAL! Greşeli care îţi strică ziua