Antena Meniu Search
x

Special! Horoscopul săptămânii viitoare

Urmează o săptămână plină de energie și acțiune! Sunt şanse mari să aibă loc tot felul de confruntări ale orgoliilor. Comunicarea este încă deficitară, sub influența lui Mercur retrograd

Vezi și

Urmează o săptămână plină de energie și acțiune! Sunt şanse mari să aibă loc tot felul de confruntări ale orgoliilor. Comunicarea este încă deficitară, sub influența lui Mercur retrograd

Nativii din zodia BERBEC au parte de o săptămână activă, agitată. Inițiativă, putere de decizie, hotărâre, toate ies la iveală în aceste zile și pot așeza Berbecii pe un drum nou la nivel de muncă. Atenție însă, lipsa de răbdare și deciziile luate pe bază de impuls nu sunt întotdeauna bune.

Nativii din zodia TAURULUI se maturizează la nivel emoțional. Nu doar relațiile personale se bucură de cele mai bune auspicii. Colaborările și afacerile pot fi consolidate în această perioadă. Finalul săptămânii poate să vină în acorduri de relaxare și liniște, exact ceea ce își doresc Taurii cel mai mult.

GEMENII dau dovadă de foarte multă prezență de spirit, ceea ce îi face mai populari. Totuși, nu este cel mai bun moment pentru decizii radicale sau pași decisivi în carieră. Plusul de energie poate fi consumat cu încredere la sală, la jogging sau, și mai bine, la înot.

RACII traversează o perioadă delicată la nivel de relații. Nu este indicată atitudinea de tipul "ori ești cu mine, ori ești împotriva mea". În schimb, ar fi o perioadă bună pentru a transforma emoțiile acelea intense în creații - fie că vorbim despre poezii, picturi sau muzică. De asemenea, atenție la vise, unele dintre ele ar putea fi chiar importante.

LEII trăiesc o perioadă animată, în care își demonstrează, dacă mai era nevoie, că sunt curajoșii horoscopului. Inhibițiile dispar și oricine poate să țină pasul cu ei este binevenit. Altfel, ar putea să apară o serie de cheltuieli neprevăzute, dar nimic prea problematic.

Nativii din zodia FECIOAREI trec și ei la acțiune, tot ce au gândit în ultimul timp acum poate deveni realitate, mai ales la nivel de carieră. Norocul pare să fie de partea lor în această perioadă. De asemenea, este o perioadă bună pentru a descoperi sau redescoperi ce înseamnă dragostea.

BALANȚELE se bucură de momente frumoase alături de prieteni. O parte dintre cei cu care nu au mai vorbit de mult revin în peisaj și dau un suflu nou vieții. Micile plăceri ale vieții sunt acum cele mai căutate și cele mai probabile.

SCORPIONII își continuă cercetarea la nivelurile mai subtile ale vieții, pe baza căreia își pregătesc strategii de viitor. Cariera cunoaște o pantă ascendentă, dar atenție, aspectele mai active din această săptămână ne spun "ai grijă ce-ți dorești că s-ar putea să se întâmple."

SĂGETĂTORII primesc o gură de aer și au ocazia să tragă linie, să se uite peste ultimele cinci luni ale vieții și să vadă ce merge bine și ce nu. Colaborările devin mai importante, dar este o perioadă și mai bună pentru a petrece timp alături de partener, pentru a consolida relația.

CAPRICORNII au parte de câteva zile cu noroc, dar, si mai important de atât, o relație importantă cu cineva drag poate fi consolidată în weekend. De asemenea, vești bune ar putea să vină din familie, sau anumite probleme legate de familie își găsesc rezolvarea săptămâna aceasta.

VĂRSĂTORII au ocazia să facă o serie de schimbări importante, cum își doresc de ceva timp deja. Este o perioadă bună pentru a regândi ce poate fi făcut, ce trebuie făcut dar și ce nu trebuie făcut. În măsura în care aceștia reușesc să demonstreze adaptabilitate, lucrurile ar trebui să meargă perfect.

PEȘTII au ocazia să demonstreze ceva mai multă responsabilitate și grijă, în primul rând față de propriul corp fizic. Alimentația, somnul și sportul devin mai importante. Schimbările aparent bruște din aceste zile capătă sens pe parcurs și vin cu o înțelegere mai bună asupra lumii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Special! Horoscopul săptămânii viitoare