Antena Meniu Search
x

Special! Machiaj dramatic, dar nu vulgar

Multe femei consideră că un machiaj smokey-eyes trebuie să fie făcut doar cu farduri foarte închise la culoare. Numai că nu tuturor le reuşeşte

Vezi și

Multe femei consideră că un machiaj smokey-eyes trebuie să fie făcut doar cu farduri foarte închise la culoare. Numai că nu tuturor le reuşeşte

De la dramatic la vulgar este o distanţă foarte mică, mai ales atunci când discutăm despre machiajul smokey-eyes! Multe femei au tendinţa de a-şi da cu mult prea mult fard negru, ceea ce - în loc să le facă să pară mai misterioase - le împinge pe panta vulgarităţii. Însă un smokey-eys cu farduri închise la culoare poate fi cât se poate de elegant, dacă nuanţele sunt bine dozate.

Primul pas constă în aplicarea unui primer pe întreaga faţă. Continuaţi cu un ser cu efect de luminare, pe care îl pulverizaţi conştiincios. Mai departe, acoperiţi-vă faţa cu puţin fond de ten. Difuzaţi cu peria specială. Cu ajutorul unui corector, luminaţi zona de sub ochi. Difuzaţi cu bureţelul umed. Acoperiţi şi pleoapele superioare.

Daţi cu acelaşi corector şi pe bărbie, lângă nări şi în mijlocul frunţii. Difuzaţi cu acelaşi bureţel umed. Acoperiţi zonele corectate cu o pudră în culoarea bananei. Treceţi la ochi şi folosiţi un fard gri-deschis, mat, pe post de culoare de tranziţie. Coloraţi-vă şi pleoapele inferioare. Pe pleoapele superioare, aplicaţi un fard mov-deschis, de asemenea mat. Nu ocoliţi nici pleoapele inferioare.

Creaţi senzaţia de profunzime cu un maro închis, cu tentă mov. E momentul să difuzaţi încă o dată. Acoperiţi zona de sub ochi cu un strat gros pudră pulbere, care să protejeze ce aţi construit până acum. Folosiţi un fard negru mat în colţul exterior al pleoapelor. Da, câinele e foarte drăguţ. Lăsaţi-l jos. Construiţi treptat, pentru că negrul e foarte greu de reparat. Acum aplicaţi fardul şi pe pleoapele inferioare. Normal că trebuie să difuzaţi! Altfel veţi semăna cu un urs Panda.

Totuşi, mai puneţi puţin negru, după care conturaţi interiorul pleoapelor cu un dermatograf. Bineînţeles, negru. Luminaţi colţul interior al ochilor cu un fard roz uşor-strălucitor. Folosiţi acelaşi fard şi pentru zona de sub sprâncene. În partea interioară a ochilor aplicaţi un pigment gri. După care montaţi-vă genele false. Sculptaţi-vă trăsăturile cu o pudră bronzantă. Coloraţi-vă obrajii cu un fard roz-închis prăfuit. Acum luminaţi-vă faţa cu o pudră strălucitoare de culoarea vaniliei.

Terminaţi machiajul cu un ruj lichid roz-prăfuit. Fixaţi totul cu o ploaie fină de apă minerală de la frigider.

Machiajul de seară este finalizat, dar - cel mai important - echilibrat. Ochii sunt intens fardaţi, în timp ce buzele - foarte discret.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Special! Machiaj dramatic, dar nu vulgar