Antena Meniu Search
x

Curs valutar

SPECIAL! O rețetă simplă din bucătăria mexicană

Deşi unii români nu concep viaţa fără shaorma şi cine ştie ce alte delicii orientale, există şi oameni care adoră mâncarea foarte picantă şi foarte aromată. Iată cum se pregăteşte cea mai populară mâncare mexicană!

de Redactia Observator

la 02.12.2015 , 20:40

 Care sunt primele lucruri care vă vin în cap când vă gândiţi la Mexic? Pălăriile mari - celebrele sombrero, cântăreţii de muzică tradiţională - simpaticii mariachi, tequilla şi - bineînţeles - mâncarea picantă.

Trebuie să ştiţi, însă, că mexicanii sunt mari gurmanzi. Iar aceasta este şi explicaţia pentru care pun de toate în mâncare, de la carne, cartofi, porumb şi până la fasole şi sosuri aromate. Interesant este că, la mexicani, nu există mâncare lăsată de pe o zi pe alta. Totul se prepară azi şi se mănâncă azi. Dar mai bine să vedem o reţetă simplă din bucătăria mexicană.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Înapoi la Homepage
Comentarii


Întrebarea zilei
Impozit de 70% pe transferurile între rude, dacă banii nu sunt justificaţi. Sunteţi de acord?
Observator » Ştiri sociale » SPECIAL! O rețetă simplă din bucătăria mexicană