Antena Meniu Search
x

Special! România, ţara cu tineri designeri

Şi-au clădit o afacere cu acul şi aţa în mână! Nu au ajuns, deocamdată, să îmbrace Hollywood-ul, dar nimic nu îi împiedică să viseze la asta! Pentru moment, însă, tinerii designeri din România sunt fericiţi atunci când creaţiile lor apar în paginile revistelor de la noi.

Vezi și

 Ea este Nicoleta şi iubeşte arta, frumosul. După şapte ani în care a lucrat într-o multinaţională, în domeniul telecomunicaţiilor, tânăra a schimbat complet domeniul.

Sau cum îi place să spună s-a lăsat dusă de inspiraţie. Acum face genţi, şi nu unele oarecare, ci însemnate cu simboluri din fiecare zonă a României.

Am putea spune că talentul ei este moştenit genetic. Nicoleta are în familie un artist: pe tatăl ei. Sculptor de meserie, bărbatul şi-a încurajat fiica atunci când aceasta a decis să-şi schimbe meseria. Ba chiar a ajutat-o. Tânăra îşi aminteşte cu drag de prima geantă creată, la care a contribuit şi tatăl ei.

Talentul a mânat-o şi pe Ana Maria Cornea într-o lume a frumosului. Ea a ştiut însă de mic copil ce vrea să facă şi şi-a urmat visul. Astăzi creează haine, inspirate din anii '30, '40.

Până în clasa a cincea, tatăl ei îi făcea temele la desen. Ana Maria a urmat însă un curs de pictură şi de atunci a ştiut ce are de făcut. A continuat cu Facultatea de Arte din Bucureşti, secţia design vestimentar. Deşi azi îmbracă vedete, tânăra n-a uitat de primele "creaţii".

Materiale fine şi o croială sofisticată. Aşa se pot descrie, pe scurt, ţinutele create de ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Special! România, ţara cu tineri designeri