Antena Meniu Search
x

Special! Tabelul de evaluare a femeilor

Nu vorbim despre o înşiruire de criterii, pentru că respectiva listă are trei secţiuni. Evaluare fizică, evaluare comportamentală şi auto-evaluare

Vezi și

Nu vorbim despre o înşiruire de criterii, pentru că respectiva listă are trei secţiuni. Evaluare fizică, evaluare comportamentală şi auto-evaluare

Dorinţa bărbatului de a-şi uni viaţa cu o femeie nu există de azi sau de ieri, ci a apărut înainte să se inventeze roata. Doar că atunci totul era simplu şi rapid. În anul un milion înainte de Hristos se crede că a avut loc prima căsătorie homosapiens. Doar că mileniile au trecut, iar criteriile bărbaţilor atunci când vine vorba să-şi aleagă partenerele s-au înmulţit dramatic. Astfel, a apărut şi un tabel de evaluare.

Conform acestuia, din punct de vedere fizic, femeile sunt punctate pentru siluetă, fizionomie, posterior şi - bineînţeles - sâni.

De cele mai multe ori pentru bărbaţi în prima fază predomină partea estetică. Modul cum arată o femeie. Se pune accent pe cum arată faţa ei, cum este silueta, însă după o perioadă de una două luni după ce încep să se întâlnească bărbatul cu femeia respectivă partea estetică începe să predomine cât mai puţin şi începe să conteze partea de personalitate.

Aici, apare cea de-a doua parte a tabelului în care femeile sunt evaluate după altă serie de criterii: stil, încredere în sine, receptivitate, simţul umorului şi sensibilitate.

La capitolul caracter, foarte mulţi bărbaţi caută ca o femeie să aibă simţul umorului, în primul rând. Vor o femeie cu care să poată să vorbescă, să poată glumi, să se simtă în largul lor.

După ce au trecut de proba aspectului fizic şi a caracterului, vine a treia parte a tabelului, cea în care aflăm tipul de relaţie pe care bărbatul îl doreşte cu o femeie. Şi totodată motivele pentru care nu s-ar apropia vreodată de un anumit gen de femeie.

Aşa aflăm că în viziunea masculină există prietenii cu beneficii, relaţii stabile, dragoste neoficializată, căsătorie, amor de o noapte, femei imposibile şi dominiţe pe care vor să le ţină departe de ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Special! Tabelul de evaluare a femeilor