Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Un român este printre cei mai apreciaţi manageri de club din lume

A plecat din ţară acum 10 ani cu trupa de stripperi pe care a înfiinţat-o. Şi a reuşit să ajungă unul dintre cei mai apreciaţi manageri de club din întreaga lume.

Vezi și

A plecat din ţară acum 10 ani cu trupa de stripperi pe care a înfiinţat-o. Şi a reuşit să ajungă unul dintre cei mai apreciaţi manageri de club din întreaga lume. Nu e de mirare că bogaţii care vor să ridice cel mai mare club de noapte din lume îl vor pe Liviu Covalschi în echipa lor.

Soarta ţine cu rebelii. Iar succesul nu ţine cont de aparenţe. Este prima lecţie pe care ar trebui să o învăţăm. Pentru că Liviu este un altfel de rebel. Nu fără cauză, ci unul de succes. Da, fizicul şi tatuajele care-i pictează aproape întregul corp îl fac să pară mai fioros decât este de fapt.

Dar, dincolo de suprafaţă se ascunde unul dintre cei mai buni manageri de club din lume. CV-ul său i-ar face invidioşi pe mulţi. Şi, ca orice poveste de succes, începe de jos. Un start care l-a purtat din cluburile româneşti în cluburile exclusiviste ale Asiei. În 2006 Liviu şi restul băieţilor din trupa Bad Boys au plecat în Macao.

Talentul de organizator i-a atras atenţia patronului celui mai mare club din Macao. Iar la scurt timp, Liviu a lăsat dansul şi a început să se ocupe de tot ceea ce însemna entertaiment. După ce capitolul Macao s-a încheiat, Liviu a ajuns înapoi pe bătrânul continent.

În Muntenegru, unde a construit de la zero cel mai mare club de noapte din Balcani, cu o suprafaţă de 1800 de metri pătraţi. Dar chiar dacă acum este în vârful carierei nu a uitat nici de unde a plecat şi nici cine l-a ajutat să ajungă aici.

Iar aceste idei revoluţionare îl vor purta înapoi în Asia. Liviu a fost angajat să se ocupe de cel mai mare club din Jakarta. Iar de la anul va construi, din nou, de la zero, cel mai mare club de noapte din lume. Unul care se va întinde pe o suprafaţă de 8000 de metri pătraţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Un român este printre cei mai apreciaţi manageri de club din lume