Antena Meniu Search
x

Video Spectacol cu drone şi lasere luminoase în mai multe oraşe din ţară de Ziua Naţională a României: "Pentru prima dată ceva frumos!"

Ziua Naţională s-a încheiat spectaculos în unele oraşe din ţară. Clasicul foc de artificii a fost înlocuit cu drone şi lasere luminoase, care au desenat pe cer embleme specifice Marii Uniri.

de Redactia Observator

la 02.12.2021, 08:29

Vezi și

La Alba Iulia, Ziua Naţională s-a încheiat inedit. Clasicul foc de artificii a fost înlocuit cu un spectacol cu drone. 

Participant: Spectacolul a fost foarte frumos, fenomenal. Mi-a plăcut şi mie, ca om în vârstă, să zicem. Asta o să fie o amintire frumoasă.

Participant: A fost superb, superb. Foarte interesant jocul de lumini şi plăcut. Deci pentru prima dată ceva frumos. 

Publicul a fost impresionat de jocul celor o sută de drone echipate cu lumini led, sincronizate perfect. 

Pe acelaşi subiect

Participant: A fost un spectacol de drone, foarte reuşit, după părerea mea. Am văzut mai multe imagini. Sincronizare, muzică, un moment frumos ... a pus capăt serii foarte bine.

Copil: Mi s-a părut frumos. S-au chinuit foarte mult pentru atenţia oamenilor.

Copil: Am văzut harta României şi când ne-au urat la mulţi ani de 1 Decembrie. 

Şi la Târgovişte, Ziua Marii Uniri s-a încheiat impresionant, cu un spectacol de lasere, proiecţii şi sunete ce i-au ţinut pe cei prezenţi în Piaţa Tricolorului cu sufletul la gură.

"Luminiţele sunt şi aici, în Piaţa Tricolorului. De asemenea, sunt şi în Parcul Mitropoliei, în Piaţa Mihai Viteazul şi pe arterele principale din Municipiul Târgovişte. Mi-ar fi plăcut să avem resurse financiare mai mari, însă, sperăm să compensăm prin implicare şi prin micile surprize pe care le facem", transmite unul dintre oficialii oraşului.

Cerul a fost brăzdat de lumini şi culori mai bine de 10 minute, timp în care târgoviștenii au imortalizat momentul. Au fost proiectate mesaje de "La mulți Ani" pentru toți românii, dar au fost trecuți în revistă și câțiva dintre cei mai importanți domnitori ai fostei Cetăți de Scaun. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Spectacol cu drone şi lasere luminoase în mai multe oraşe din ţară de Ziua Naţională a României: "Pentru prima dată ceva frumos!"